28 Ιαν 2017

Χριστιάννα Ζύκα ! Η κερκυραία που ομορφαίνει τα επίσημα της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ !

Η καλλονή που μαγνητίζει τα βλέμματα στο ΟΑΚΑ, αντί της Ένωσης, μιλά για αυτό το... φαινόμενο και αισιοδοξεί, ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες. «Μπορεί να τα καταφέρει», λέει.

Είναι από τις ομορφότερες παρουσίες που βλέπουμε στους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ σε τέτοιο επίπεδο, ώστε οι οπαδοί χάνουν την... μπάλα προκειμένου να θαυμάσουν τα κάλλη της. Και γιατί να μην το κάνουν άλλωστε, αφού η ομάδα τους δεν προσφέρει θέαμα, δυσκολεύεται να νικήσει, κάνει συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα και κερνάει πίκρες στους φίλους της. Η ίδια πάντως, παρότι την κολακεύει η αγάπη του κόσμου, θα προτιμούσε, να πήγαινε καλύτερα ομάδα και τα μάτια των φιλάθλων να ήταν καρφωμένα στο γήπεδο.
Έτσι υποστήριξε η Χριστιάννα Ζύκα , σε ένα διάλειμμα από την πρακτική που κάνει πάνω στη διαιτολογία σε γνωστό γυμναστήριο. Διαβάστε τί μας είπε η Κερκυραία καλλονή.
Χριστιάννα, ποια είναι η σχέση σου με την ΑΕΚ;
Εκτός από φανατική φίλαθλος εργάζομαι σαν υποδοχή των VIP στο οακα στα εντός έδρας παιχνίδια!!
Προλαβαίνεις όμως να βλέπεις τα ματς; Γιατί σε βλέπουμε συχνά στην εξέδρα.
«Χανω ισως λίγα απο τα πρώτα λεπτά, γιατι ακομα έρχεται κόσμος αλλα μεχρι το ημίχρονο μπορω και βλεπω τον αγώνα ναι!»
Γράφτηκε πολύ εύστοχα από παράγοντα της Ερασιτεχνικής, ότι η ΑΕΚ ήταν χάλια με Παναιτωλικό και η μόνη όμορφη εικόνα την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ ήσουν εσύ. Πως το σχολιάζεις;
«Χαίρομαι που με αγαπάει ο κόσμος της ΑΕΚ και με θεωρεί κομμάτι της ομάδας! Και στο ημίχρονο ήρθε κάποιος και μου το είπε. Βέβαια θα προτιμούσα να μην μας αφήνει η ομάδα να έχουμε μάτια για τίποτα άλλο την ώρα του αγώνα».
Τα αρνητικά αποτελέσματα δίνουν πίκρα στον κόσμο. Πόσο όμως επηρεάζουν εσάς τους εργαζομένους;
«Νομίζω πως όλοι οι εργαζόμενοι είναι ταυτόχρονα και οι μεγαλύτεροι οπαδοί της!! Χαιρόμαστε στις χαρές, στενοχωριόμαστε στις λύπες αλλά είμαστε πάντα εκεί».

Με τους παίκτες μιλάς καθόλου;
«Τα τυπικά! Κυρίως επειδή κάνω την βράβευση των MVP»
Δεν συζητάτε ποτέ πάνω στην εικόνα της ομάδας; Τί έφταιξε μετά την ισοπαλία για παράδειγμα....
«Εγώ με τους παίκτες; Όχι! Αυτά τα συζητάνε με τον προπονητή τους!».
Τί επιφυλάσσει για την ΑΕΚ το 2017;
«Μπορεί να μην ξεκινήσαμε πολύ καλά, αλλά νομίζω πως έχουμε αρκετά καλό "υλικό" στην ομάδα . Έχουμε καλούς παίκτες και δεν πιστεύω, ότι οι άλλες ομάδες της φετινής σούπερλιγκ έχουν κάτι παραπάνω! Με σωστούς χειρισμούς και λίγη τύχη όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε».
Πού μπορούν να σε βρούνε και να σε θαυμάσουν, εκτός του γηπέδου οι φίλοι της ΑΕΚ;
«Μπορεί κάποιος να με βρει στην υποδοχή του Be twins, στο Mall. Θα χαρώ να δούμε τους αναγνώστες σας και να συζητήσουμε».


sportdog.gr


loading...