4 Νοε 2017

Νίκος Βέρτης : Φαντασμαγορική Πρεμιέρα Στο ΥΤΟΝ The Music Show ! (photo&video)

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τον Νίκο Βέρτη στο YTON the Music Show

Ο Νίκος Βέρτης έκανε πρεμιέρα χτες Παρασκευή στο ΥΤΟΝ The MusicShow κερδίζοντας το στοίχημα του φετινού χειμώνα και το χειροκρότημα του κόσμου που γέμισε ασφυκτικά το μαγαζί από νωρίς.
Ο πολύ επιτυχημένος καλλιτέχνης συνάντησε τους θαυμαστές του στο χώρο που τον εκφράζει απόλυτα και που συνδυάζει την αισθητική με την ποιότητα.
Ο Νίκος Βέρτης στην έναρξη εντυπωσίασε για ακόμη μία φορά το κοινό του με τα υπέροχα σκηνικά και τις χορογραφίες που θύμιζαν παραμύθι από την εποχή των πειρατών! 
Αφού καλωσόρισε τον κόσμο στο ΥΤΟΝ  The Music Show και αυτή τη χρονιά, ξεσήκωσε το κατάμεστο μαγαζί τραγουδώντας τις απόλυτες επιτυχίες του. Μάλιστα ερμήνευσε και ένα καινούργιο τραγούδι από τον δίσκο που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες από τη Heaven Music.


Στο δεύτερο πρόγραμμα  ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η εξαιρετική "ιπτάμενη" Αναστασία Καραμπουρνιώτη με τις ακροβατικές της χορογραφίες την ώρα που ο Νίκος Βέρτης ερμήνευε την επιτυχία του  "Θέλω να με νιώσεις" και η οποία απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.
Στο πλευρό του Νίκου Βέρτη εμφανίζεται η ταλαντούχα Demy που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με τις υπέροχη ερμηνεία της και την σκηνική της παρουσία.
Το πρόγραμμα πλαισιώνουν ακόμη ο πολύ ταλαντούχος Δημήτρης Καραδήμος τραγουδώντας δικές του επιτυχίες και όχι μόνο, η Κατερίνα Λιόλιου, ο Βαγγέλης Κακουριώτης, ο Δήμος Μπέκε που με τις ερμηνευτικές και χορευτικές του ικανότητες δίνει τον δικό του τόνο και η εξαιρετική Κική Σαββίδου που με την υπέροχη φωνή της ερμηνεύει καταπληκτικά τραγούδια.
Το κέφι και η διασκέδαση κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τον κόσμο να αποθεώνει τον Νίκο Βέρτη και τους συνεργάτες του.
Το ταξίδι αναμένεται μαγικό και φέτος στο ΥΤΟΝ σε ένα πρόγραμμα αξιώσεων με επιτυχίες του Νίκου Βέρτη, εντυπωσιακά σκηνικά, καταπληκτικές χορογραφίες και εξαιρετικό ήχο.

''Ο χειμώνας μας" λοιπόν είναι στο ΥΤΟΝ The Music Show .


Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Δημήτριος Τσαπαλίρας (Events Promotion For You
Όλα τα άρθρα μου ΕΔΩ