18 Νοε 2023

New Album | Ανδρέας Λάμπρου - Cinepolis


Press Release:

Το CINEPOLIS είναι η νέα δισκογραφική δουλειά του Ανδρέα Λάμπρου που συνολικά περιλαμβάνει 32 ηλεκτρονικά ορχηστρικά κομμάτια!


 Για την ολοκλήρωσή της, χρειάστηκαν 5 χρόνια σκληρής δουλειάς και αμέτρητες ώρες studio! Είναι μία δουλειά με επιρροές από τον Jean Michel Jarre, τον Βαγγέλη Παπαθανασίου και τον Giorgio Moroder, με αναφορές από τη δεκαετία του 80 και τους ήχους και τους ρυθμούς που λατρεύουμε να ακούμε μέχρι σήμερα, δοσμένους όμως με μία τελείως νέα, σημερινή και προσωπική άποψη του συνθέτη!


 Στο album συμμετέχουν δύο από τους σπουδαιότερους και σημαντικότερους μουσικούς μας! Ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης και ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Βασίλης Σαλέας! 


Το πρωτότυπο και το διαφορετικό της συγκεκριμένης δουλειάς είναι ότι τα μουσικά θέματα είναι 3-D σαν ζωντανοί οργανισμοί και κάθε φορά που τα ακούς αλλάζουν και εξελίσσονται διαφορετικά! Καλή ακρόαση και ευχόμαστε να απολαύσετε αυτή τη μοναδική μουσική εμπειρία η οποία κρατάει συνολικά περίπου 3 ώρες! Κυκλοφορεί από την Heaven Music!


Ακούστε και τα 32 κομμάτια της 

ηλεκτρονικής ορχηστρικής δουλειάς 

«Ανδρέας Λάμπρου - Cinepolis» 


στο Spotify 


και στο YouTude 👇PROMO MUSIC