17 Νοε 2023

Ευρυδίκη – «Ένας Άνθρωπος Απλός» Νέο Album


Η Ευρυδίκη ζωγραφίζει νέες εικόνες με τη φωνή της, εκπλήσσει, συγκινεί, δακρύζει, χαμογελά, ονειρεύεται και μεταμορφώνεται μουσικά σε ό,τι επιθυμεί. Μία από τις πιο σημαντικές και ταλαντούχες ερμηνεύτριες της ποπ - ροκ σκηνής της χώρας μας, επιστρέφει στη δισκογραφία με το ολοκαίνουργιο άλμπουμ «Ένας Άνθρωπος Απλός», που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Στο νέο της άλμπουμ με 10 καινούργια τραγούδια, εναλλάσσει χρώματα και ήχους, σχοινοβατώντας σε μία απέραντη πεδιάδα συναισθημάτων και παραστάσεων, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά τη διαχρονικότητα και τη δύναμη της αυθεντικής ερμηνείας της, επιβεβαιώνοντας παράλληλα τη διαρκή εξέλιξη της πολύπλευρης τριαντάχρονης πορείας της στο ελληνικό τραγούδι.

 Δέκα τραγούδια, δέκα μικρές ιστορίες για τη ζωή, τον έρωτα, το θάνατο, τις καθημερινές μάχες με τον εαυτό μας και τους γύρω μας, τις ανησυχίες μας για το αύριο και ό,τι αυτό προμηνύει, για τη δύναμη και την ομορφιά που κρύβουμε μέσα μας, την αποδοχή, την απογοήτευση, την ελπίδα, τους ήρωες εαυτούς μας, αλλά και τα γεγονότα που ρίχνουν σκοτάδι στην ανθρωπότητα και το φως που χρειαζόμαστε για να αγκαλιάσουμε όλο τον κόσμο. 

Η καταξιωμένη και πάντα αεικίνητη ερμηνεύτρια έρχεται να μας ταξιδέψει με το νέο της άλμπουμ «Ένας Άνθρωπος Απλός», όπου οι συμμετοχές και οι συνεργασίες εντυπωσιάζουν και εκπλήσσουν ευχάριστα: Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, ΜΠΛΕ, Γιώργος Θεοφάνους, Στέφανος Κορκολής, Σταύρος Σιόλας, Πόλυς Κυριάκου, Θάνος Παπανικολάου, Σάννυ Μπαλτζή, Λίνα Δημοπούλου, Αλέξανδρος Χατζηνικολιδάκης, Στέφανος Σταυρίδης, Αφανής  Ήρωας και Σταυρούλα Παγώνα σε καινούργια τραγούδια και ο Παύλος Παυλίδης στη διασκευή του τραγουδιού «Ο Κηπουρός».

Ένα ιδιαίτερο πολυσυλλεκτικό άλμπουμ, που κινείται αρμονικά ανάμεσα στην εναλλακτική ποπ-ροκ σκηνή και στο έντεχνο τραγούδι με την Ευρυδίκη να μας γοητεύει με τις «ασπρόμαυρες αποχρώσεις» της ερμηνείας της, πότε μέσα από αέρινες, εύθραυστες, ευαίσθητες και πότε μέσα από σκληρές, δυναμικές και σκοτεινές ερμηνείες. 

Μια φορτισμένη εναλλαγή συναισθημάτων, στίχων και ήχων, σε ένα ταξίδι και μία (άνιση;) μάχη ανάμεσα στο «Φως» και το «Σκοτάδι» με τελικό προορισμό τον... Άνθρωπο.
Βρείτε το «Ένας Άνθρωπος Απλός» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/3QjCSNu
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3M4thHD
Deezer: https://bit.ly/3Qgy3EA

Δείτε την album playlist: