26 Σεπ 2023

Στην ακτή Πειραιώς η Νατάσα Θεοδωρίδου!


Η ανακοίνωση της επιστροφής της Νατάσας Θεοδωρίδου στην Ακτή Πειραιώς αναμένεται να φέρει ανατροπές στον κόσμο της ελληνικής μουσικής σκηνής της Αθήνας.

Μετά την εξαιρετική επιτυχία της περσινής της παράστασης, και μετά από την επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία “Hartis tour” η δημοφιλής τραγουδίστρια θα επιστρέψει ανανεωμένη για να μας χαρίσει αξέχαστες στιγμές.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει κατακτήσει το κοινό της με τις μοναδικές ερμηνείες και την ιδιαίτερη προσέγγιση της στα τραγούδια. Το πάθος και η ένταση που αναδεικνύει σε κάθε εμφάνισή της, την καθιστούν μία από τις πιο αγαπητές ερμηνεύτριες της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Φέτος, η Νατάσα Θεοδωρίδου θα είναι συνοδευόμενη από τον Γιώργο Κακοσαίο, έναν ταλαντούχο καλλιτέχνη που έχει ξεχωρίσει με τις δικές του ερμηνείες. Στην παράσταση θα συμμετέχουν επίσης οι Alcatrash, μία νεανική μπάντα που θα προσδώσει μια διαφορετική αίσθηση και χρώμα στο γεγονός.

Η πρεμιέρα της παράστασης έχει προγραμματιστεί για τις 20 Οκτωβρίου και αναμένεται να κατακτήσει το κοινό με τις επιλογές τραγουδιών και την εξαιρετική ερμηνεία της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Η επιμέλεια του προγράμματος έχει ανατεθεί στον Παναγιώτη Μπρακούλια και η παράσταση θα πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 22.30 από τον Οκτώβριο.

Η επιστροφή της Νατάσας Θεοδωρίδου, μαζί με τον Γιώργο Κακοσαίο και τους Alcatrash, στην Ακτή Πειραιώς υπόσχεται να είναι μια μοναδική εμπειρία γεμάτη συναισθήματα και μουσική με τις αγαπημένες επιτυχίες της κορυφαίας ερμηνεύτριας με την απαράμιλλη εκφραστικότητα της.