22 Σεπ 2023

Ιουλία Καλλιμάνη – «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)» Το music video της νέας της επιτυχίας!


Η Ιουλία Καλλιμάνη, η καλλιτέχνιδα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον συγκεντρώνοντας εκατομμύρια YouTube views και digital streams, 

επιστρέφει λίγους μήνες μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το πλατινένιο «Εφτά στα εφτά – 7/7»
με νέο hit single, το «Από μένα είναι όχι  (Αλκυονίδες μέρες)».

Πρόκειται για μία δυναμική μπαλάντα που απογειώνει με τη μοναδική της ερμηνεία η Ιουλία Καλλιμάνη 
και υπογράφουν στη μουσική ο καταξιωμένος Μιχάλης Τουρατζίδης, ο δημιουργός πολλών μεγάλων hits των τελευταίων ετών 
και «οδηγός» της Ιουλίας Καλλιμάνη και στους στίχους η Jenny Tsiko με τη «μαγική» της πέννα.

Το «Από μένα είναι όχι  (Αλκυονίδες μέρες)» θα κυκλοφορήσει  στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, 
από την Panik Platinum, την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, ενώ θα συνοδεύεται και από music video που θα «ανέβει» στο YouTube. 

Αυτή την περίοδο, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια, μετά την sold out περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα, 
ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα της, στις 22 Σεπτεμβρίου, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο «Tokyo Theater Athens».

Το νέο τραγούδι της Ιουλίας Καλλιμάνη - Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες Μέρες)❞ κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Κατεβάστε το τραγούδι σε WAV:

Κατεβάστε το τραγούδι σε MP3:

Η Ιουλία Καλλιμάνη, μετά και την τεράστια επιτυχία του πλατινένιου single «Εφτά στα εφτά - 7/7», μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)», που συνοδεύεται, από ένα εντυπωσιακό music video!

Μέσα από μια κινηματογραφική υπερπαραγωγή, με έντονο συναίσθημα και ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, σε σκηνοθεσία του  Αlex Konstantinidi, η Ιουλία Καλλιμάνη, πάντα λαμπερή κι εντυπωσιακή, στέλνει το μήνυμα πως δεύτερες ευκαιρίες πρέπει να δίνουμε μόνο στον εαυτό μας. 

Το «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)», που κυκλοφορεί, από την Panik Platinum είναι μία δυναμική μπαλάντα που απογειώνει με τη μοναδική της ερμηνεία η Ιουλία Καλλιμάνη και υπογράφουν στη μουσική ο καταξιωμένος Μιχάλης Τουρατζίδης, ο δημιουργός πολλών μεγάλων hits των τελευταίων ετών και «οδηγός» της Ιουλίας Καλλιμάνη και στους στίχους η Jenny Tsiko με τη «μαγική» της πέννα.

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, το «Από μένα είναι όχι (Αλκυονίδες μέρες)» κατάφερε να αγαπηθεί από το κοινό, αναδεικνύοντας την Ιουλία Καλλιμάνη, με δύο επιτυχίες στο Spotify, αφού μαζί με το «Εφτά στα Εφτά - 7/7», βρίσκονται στην top 50αδα του Spotify στην Ελλάδα.

Παράλληλα, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια, μετά την sold out περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα, είναι έτοιμη να ξεσηκώσει το κοινό της Αθήνας, με τις εμφανίσεις της, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στο «Tokyo Theater Athens», που ξεκινούν αύριο, Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου
 

Δείτε το video: