12 Απρ 2024

Πέγκυ Ζήνα: «φωτιά» οι εμφανίσεις της στο «Mezzo Athens Party Stage»
«Φωτιά» στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας βάζει η Πέγκυ Ζήνα με τις εμφανίσεις της στο «Mezzo Athens Party Stage». Μαζί της ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Μετά την τεράστια επιτυχία της στη Θεσσαλονίκη, η Πέγκυ Ζήνα επέστρεψε στην Αθήνα παρουσιάζοντας ένα μοναδικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα σ’ ένα από τα πιο όμορφα live stages της πόλης, το «Mezzo Athens Party Stage», στην πλατεία Αγίων Ασωμάτων, στο Θησείο.


Στη λαμπερή πρεμιέρα, το Σάββατο 2 Μαρτίου, έσπευσαν αγαπημένοι φίλοι και συνάδελφοι, εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού και δημοσιογραφικού χώρου, που μαζί με τον κοινό έγιναν «ένα», τραγουδώντας διαχρονικές επιτυχίες, αλλά και το νέο hit της  Πέγκυς Ζήνα, «Δεν Αγάπησες Ποτέ Στη Ζωή Σου», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.


Στη σκηνή η Πέγκυ Ζήνα θα συναντά τον μοναδικό ερμηνευτή και φίλο της Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και, εκτός από τα ξεχωριστά performances που παρουσιάζουν, έχουν και κοινές μουσικές συναντήσεις.


Κάθε Σάββατο και Κυριακή από νωρίς η Πέγκυ Ζήνα και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου χαρίζουν ένα υπέροχο ταξίδι κεφιού και διασκέδασης.★ https://panikmusic.gr