21 Νοε 2023

Εκρηκτική συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στη Νέα Υόρκη- Το αδιαχώρητο στο θρυλικό «Barclays Center» με 15.000 θεατές (vids)


 Η συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Barclay’s Center το Σάββατο 18/11 ήταν μια ανεπανάληπτη εμπειρία για χιλιάδες oμογενείς στη Νέα Υόρκη.

Περισσότεροι από 15.000 Ελληνοαμερικάνοι, από κάθε γωνιά της Νέας Υόρκης και όχι μόνο, συγκεντρώθηκαν στο γνωστό γήπεδο για να απολαύσουν τις μεγάλες επιτυχίες του αγαπημένου τραγουδιστή.

Από τους μεγαλύτερους ηλικιακά μέχρι τα πιο μικρά παιδιά, όλοι βρέθηκαν εκεί για να απολαύσουν μια βραδιά γεμάτη μουσική και διασκέδαση. Ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του για την θερμή υποδοχή και τον παρευρισκόμενο κόσμο, προσφέροντας τρείς ώρες ερμηνείας στη σκηνή με τις αγαπημένες επιτυχίες του.

Η συναυλία ήταν γεμάτη ενέργεια και θετική ατμόσφαιρα, με τον καλλιτέχνη να εντυπωσιάζει με τις ερμηνείες του και την επαφή που είχε με το κοινό.

Η παρουσία του τράπερ Light στη σκηνή, έδωσε μια ξεχωριστή νότα στη συναυλία. Ο Light είναι ένας νεαρός και ταλαντούχος τράπερ από την Ελλάδα που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με το στιλ του και τις συνεργασίες του με γνωστούς καλλιτέχνες.

Στο πρόγραμμα του Κωνσταντίνου Αργυρού συμπεριλαμβάνονταν αγαπημένα τραγούδια του όπως το “Ελεύθερος”, “Ελπίδα”, “Αθήνα μου”, “Ξημερώματα”, “Τελικά” και άλλα.

Ένα από τα αξιοσημείωτα στιγμιότυπα της συναυλίας ήταν η συνεργασία του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον τράπερ Light στο τραγούδι “Ηλιοβασίλεμα“. Και οι δύο καλλιτέχνες εντυπωσίασαν το κοινό και απέσπασαν θετικά σχόλια.

Παρότι η συναυλία θα έπρεπε να τελειώσει στις 11 το βράδυ και πως η παράταση του χρονικού ορίου θα ήταν 1000 ευρώ το λεπτό, ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποφάσισε να παρατείνει το πρόγραμμα για άλλα 15 λεπτά, αναφέροντας με χιούμορ πως θα πληρώσει ο ίδιος το κόστος της παραπάνω χρέωσης.

Αυτή η κίνηση απέσπασε την εκτίμηση του κοινού και αποδείχθηκε ακόμα μία απόδειξη του επαγγελματισμού και της αφοσίωσης του καλλιτέχνη στους θαυμαστές του.

Τέλος, η συναυλία έκλεισε με ένα ποτ πουρί νησιώτικων τραγουδιών, δίνοντας μια διαφορετική νότα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κατάφερε να αφήσει το στίγμα του σε μια ακόμα επιτυχημένη εμφάνιση, γράφοντας Ιστορία στο Barclay’s Center με την ενέργειά του και τις εκπληκτικές ερμηνείες του.

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν: