20 Μαΐ 2023

ΝΙΚΟΣ ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ ''Ένα θαύμα μπορεί'' Nέο τραγούδι!


«Ένα θαύμα μπορεί»: Εντυπωσιάζει το νέο single του Νίκου Κυπριώτη! 

 
Με ένα τραγούδι-έκπληξη συνεχίζει ο Νίκος Κυπριώτης τα προσεγμένα βήματά του στον χώρο της δισκογραφίας.
Ο ταλαντούχος τραγουδιστής από τη Ρόδο μας συστήνει το νέο του τραγούδι,με τον τίτλο «Ένα θαύμα μπορεί».
Πρόκειται για μία δυνατή μπαλάντα που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα και φέρει την υπογραφή, τόσο στη μουσική όσο και στους στίχους, του ίδιου του ερμηνευτή, ο οποίος για ακόμη μία φορά μας παρουσιάζει και το ταλέντο του στη δημιουργία, ενώ η ενορχήστρωσή της έχει γίνει από τον Παντελή Ταλαδιανό.


Το νέο τραγούδι του Νίκου Κυπριώτη συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ, στο οποίο περιγράφεται η ανυπομονησία, με την οποία περιμένει κάποιος ένα θαύμα για να του αλλάξει τη ζωή!
Τη σκηνοθεσία του έχει κάνει ο Μιχάλης Μαυρομούστακος και σε αυτό πρωταγωνιστούν οι Μαρία Κασιώτη, Ραφαήλ Κυπριώτης και Αντώνης Μαυριός.
Ο ίδιος ο καλλιτέχνης, μιλώντας για το νέο του τραγούδι επισήμανε: «Όταν  μπορείς να παίρνεις τα όνειρα σου αγκαλιά και όταν η δύναμη της ψυχής ξεπερνάει κάθε εμπόδιο τότε ένα θαύμα μπορεί να τα νικήσει όλα».
Ο Νίκος Κυπριώτης αυτό το διάστημα εμφανίζεται σε γνωστά νυχτερινά κέντρα της Ρόδου, ενώ ετοιμάζει νέα τραγούδια, τα οποία αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους θαυμαστές του.

Απολαύστε το βίντεο:

 
Social Media Prime Productions