16 Ιαν 2022

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: “Δεν θα κάνω πίσω”, λέει το 24χρονο θύμα


«Αυτό που έπαθα εγώ, δεν θέλω να το πάθει κανένα άλλο κορίτσι. Δεν θα κάνω πίσω».

Τη φράση αυτή έλεγε και ξανάλεγε στον δικηγόρο της Θανάση Ζιώγα, έξω από το γραφείο της ανακρίτριας, η 24χρονη κοπέλα που έπεσε θύμα βιασμού μετά από πρωτοχρονιάτικο πάρτι στη σουίτα πεντάστερου ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Οπως γράφει το ThessToday, η κοπέλα σοκαρισμένη αλλά με δύναμη ψυχής, είναι αποφασισμένη να παλέψει για να πληρώσουν οι υπεύθυνοι.

Η ίδια παίρνει κουράγιο από φίλους και γνωστούς που προσπαθούν να τη στηρίξουν ψυχολογικά. Από την πρώτη στιγμή που αποκάλυψε τον εφιάλτη που έζησε, η κοπέλα είδε να ξεδιπλώνεται μπροστά της ένα πρωτοφανές κύμα συμπαράστασης που τη βοηθάει να ξεπεράσει το αρχικό σοκ.

«Καταλαβαίνετε ότι το κορίτσι είναι ψυχολογικά ράκος. Βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σοκ γιατί μία τέτοια πράξη ισοπεδώνει την προσωπικότητα μίας νέας κοπέλας» λέει στο Thesstoday.gr ο δικηγόρος της, Θανάσης Ζιώγας. «Είναι ένα κορίτσι σεμνό και ιδιαίτερα πολύ χαμηλών τόνων. Με έχει συγκινήσει όμως το γεγονός ότι δεν το βάζει κάτω. Πρέπει να αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι. Κάποιοι δεν μπορεί να μένουν κρυμμένοι για πάντα. Κι ο ρόλος ο δικός μας είναι να τους ξεμπροστιάσουμε και να χτυπήσουμε το κακό στη ρίζα του».

Άνθρωπος βασανισμένος που έχει βιώσει την απώλεια πολλών αγαπημένων της προσώπων (έχουν πεθάνει οι γονείς της και έχει φύγει από ανίατη ασθένεια ο αρραβωνιαστικός της), η κοπέλα προσπαθεί να βάλει και πάλι τη ζωή της σε μία τάξη, δίχως ωστόσο να εγκαταλείπει λεπτό τον αγώνα για να αποκαλυφθούν οι ένοχοι.

Πηγή: magdasnews.gr