30 Νοε 2021

Γιάννης Βασιλείου για Γιώργο Αλκαίο: Η σχέση μου με τον γιο μου είναι μια χαρά, δεν τον βλέπω καθόλου


«Του χρόνου ίσως κάνω λίγο μπότοξ, στα μάτια, πρέπει να είμαστε όμορφοι» είπε ο τραγουδιστής

Για την πορεία του στο τραγούδι, τη σχέση που διατηρεί με τον γιο του Γιώργο Αλκαίο, τη γνωριμία του με τον Φρανκ Σινάτρα αλλά και για τη μεταφυσική εμπειρία που έχει βιώσει μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Γιάννης Βασιλείου.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα» είπε «ξεκίνησα για ιερέας αλλά με κέρδισε το τραγούδι όταν έκανε επιτυχία το ”Θηλυκέ μου κουρσάρε, το κορμί μου λάφυρο πάρε”. Κάναμε πολλά σουξέ, χρυσούς και πλατινένιους δίσκους, αλλά την πίστη την έχω μέσα μου».

«Οι θαυμάστριες μού έπαιρναν τα ρούχα, έγραφαν το όνομά μου τατουάζ»

«Ακόμα με φλερτάρουν οι θαυμάστριές μου. Δεν παύει αυτό. Οι θαυμάστριες μού έπαιρναν τα ρούχα, έγραφαν το όνομά μου τατουάζ στα χέρια και τα πόδια», είπε ο Γιάννης Βασιλείου σχετικά με τις εκδηλώσεις θαυμασμού στο πρόσωπό του.

«Είμαι πολλά χρόνια χωρισμένος, την έκανα και είμαι ευτυχισμένος. Δεν είμαι μόνος μου» είπε μιλώντας για την προσωπική του ζωή.

Αναφερόμενος στη σχέση του με το γιο του Γιώργο Αλκαίο ο τραγουδιστής είπε: «Η σχέση μου με το Γιώργο είναι μια χαρά, δεν τον βλέπω καθόλου, είναι συνέχεια στη Μήλο και αυτή τη βδομάδα θα κάνει come back τηλεοπτικό. Τον καμαρώνω από μικρό παιδί. Έχει κάνει πολλά πράγματα ο Γιώργος. Με το Γιώργο δεν μοιάζουμε καθόλου, εγώ είμαι ήρεμος, εκείνος είναι… νευρόσπασμα».

«Του χρόνου ίσως κάνω λίγο μπότοξ στα μάτια, πρέπει να είμαστε όμορφοι» δήλωσε κλείνοντας ο Γιάννης Βασιλείου.

Πηγή: newsbeast.gr