25 Νοε 2020

Η αποχαιρετιστήρια ανάρτηση της συζύγου του Dj Decibel - Ραγίζει καρδιές


«Ήσουν ο καλύτερος σύζυγος, πατέρας κι αδελφός», αναφέρει η σύζυγός του

Ρίγη συγκίνησης προκαλούν τα λόγια της συζύγου του Δημήτρη Μπελλου, γνωστού ως Dj Decibel που "έφυγε" άδικα σε ηλικία 39 ετών έπειτα από μεγάλη και διαρκή μάχη που έδωσε στη ΜΕΘ όντας καταβεβλημένος τις τελευταίες μέρες από τις επιπλοκές που προκάλεσε στην υγεία του ο κορωνοϊός.

Πρόκειται γι'αυτές τις ανεξήγητες περιπτώσεις που ο ιός καταφέρνει να προκαλέσει σοβαρά πλήγματα σε ζωτικά όργανα του ανθρώπινου οργανισμού, άσχετα με το αν ο ασθενής δεν έχει υποκείμενο νόσημα, όπως συνέβη στην περίπτωσή του.

Η σύζυγος του Δημήτρη Μπέλλου και μητέρα των δυο παιδιών τους, Ιωάννα Ταλκα με πόνο ψυχής, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και να μαζέψει τα συντρίμμια της, έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook τα παρακάτω αποχαιρετηστήρια λόγια:

"Τι μπορώ να σου πω... τι μπορεί να ελαφρύνει τον πόνο μου αγάπη μου... μέσα σε 4 χρόνια μου χάρισες 2 αγγελούδια...

τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου... τις πιο δυνατές στιγμές και έτσι ξαφνικά μια μέρα μας αφήνεις... δε σε κατηγορώ ξέρω πολύ καλά πόσο πάλεψες για να γυρίσεις σε μας... ξέρω πως ακόμη και ο θεός ζήλεψε που σε είχα δίπλα μου...

Εγώ θα κρατήσω τον όρκο μου θα μεγαλώσω τα παιδιά μας με το καλύτερο τρόπο που μπορώ και θα ναι υπερήφανες που σε είχαν πατέρα...

Ήσουν ο καλύτερος φίλος, άντρας, πατέρας, αδερφός, γιος που θα μπορούσε να χε ο καθένας μας... μα πάνω απ' όλα ο Dj της καρδιάς μας DECIBEL!! Για μας ζεις αιώνια... Σε αγαπάμε εγώ, η Μάρθα μας και η Δήμητρα μας!! Θεέ μου να μου τον προσέχεις..."

Αποχαιρετιστήρια ανάρτηση της συζύγου του DJ Decibel που έχασε τη ζωή του από τον κορωνοϊόΑνατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες του θανάτου του γνωστού μουσικού παραγωγού, Δημήτρη Μπέλλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του από κορωνοϊό, ύστερα από τέσσερις εβδομάδες νοσηλείας στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Δημήτρης Μπέλλος: Πώς κόλλησε κωρονοϊό ο 39χρονος αδικοχαμένος dj

Στις 19 Οκτωβρίου, ο Δημήτρης Μπέλλος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, έχοντας βαριά δύσπνοια, και μάλιστα οι μετρήσεις του οξυγόνου του άγγιζαν μετά βίας το 89% της φυσιολογικής οξυγόνωσης. Οι γιατροί από τον ΕΟΔΥ και ο προσωπικός του γιατρός του, αρχικά του συνέστησαν να παραμείνει σπίτι τις πρώτες ημέρες, ενώ θετική στον κορωνοϊό ήταν και η σύζυγος του.

Ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις

Ο θάνατος του Δημήτρη Μπέλλου από κορωνοϊό, σε ηλικία μόλις 39 ετών και χωρίς υποκείμενα νοσήματα, πέρα από το σοκ που έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο, έρχεται να επιβεβαιώσει και όλα όσα αναφέρουν καθημερινά οι επιστήμονες, ειδικότερα στη διάρκεια του δεύτερου κύματος της πανδημίας: Δεν υπάρχουν διακρίσεις στον κορονοϊό και πλέον οι νεότεροι σε ηλικία είναι αυτοί που κινδυνεύουν περισσότερο.

Πηγή: athensmagazine.gr