23 Νοε 2020

Θλίψη για τον θάνατο του 39χρονου Dj Decibel από κορονοϊό: Έδωσε μάχη για 21 μέρες


Δεν πρόλαβε να χαρεί τη νεογέννητη κόρη του

Θλίψη έχει προκαλέσει ο αιφνίδιος θάνατος του 39χρονου Dj Δημήτρη Μπέλλου, γνωστού ως «Decibel», ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» όπου πάλεψε για 21 συνεχόμενες ημέρες με τον κορονοϊό.

«Ένας πολύ καλός DJ και ένα καταπληκτικό παιδί, ένα παιδί που αγαπούσαν όλοι» αναφέρει ο Στράτος Καββαδάς μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και προσθέτει: «Όταν φεύγει τόσο νωρίς ένα τέτοιο παιδί είναι ένα σοκ για όλους, ιδίως για τους δικούς του ανθρώπους».

Ο Δημήτρης Μεσούλας, φίλος και συνεργάτης είπε στον ΑΝΤ1: «Ο Δημήτρης ήταν ένα εξαιρετικό παιδί, δεν ήταν απλώς συνεργάτης, ήταν και πολύ καλός φίλος. Επειδή είχε και νεογέννητο παιδί κι άλλο ένα παιδί πρόσεχε πάρα πολύ. Ήταν ένα παιδί που τον έβλεπες συνέχεια με τη μάσκα του και μας είχε κάνει κι εμάς πολλή εντύπωση. Είχαμε καθημερινή επικοινωνία σχεδόν έως την τελευταία ημέρα που μου είπε ότι θα πάει στο νοσοκομείο γιατί δεν μπορούσε να αναπνεύσει πολύ καλά και μετά έμαθα από τη γυναίκα του ότι μπήκε στην Εντατική».


Η ανάρτηση της γυναίκας του

Η γυναίκα του λίγες μέρες πριν είχε ζητήσει με ανάρτησή της στο facebook να προσευχηθούν στον Άγιο Δημήτριο για να βοηθήσει τον άνδρα της.

Η ανάρτηση πριν δύο μήνες που ξανάγινε μπαμπάς

Ο δημοφιλής dj δύο μήνες πριν και πιο συγκεκριμένα στις 28 Σεπτεμβρίου ζούσε τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του καθώς έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς.

Ο ίδιος είχε δημοσιεύσει στο facebook του μία φωτογραφία που απεικόνιζε το χεράκι της κορούλας του γράφοντας στη λεζάντα πως η Παναγία τον ευλόγησε και είναι ευτυχισμένος.

Πηγή: newsbeast.gr