25 Σεπ 2020

Μαθητής σε σχολείο υπό κατάληψη στο Σουφλί έπεσε από τη στέγη και τραυματίστηκε σοβαρά


Σοβαρά τραυματίστηκε μαθητής στο Σουφλί που συμμετείχε μαζί με άλλους στην κατάληψη του Γενικού Λυκείου και είχε ανέβει στη στέγη, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στο προαύλιο.

Όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα Evros-news.gr, επικράτησε τεράστια αναστάτωση, οι πάντες «πάγωσαν», οι καθηγητές που βρισκόταν σε άλλο χώρο κοντά στο ΓΕΛ πήγαν στο σημείο και μετέφεραν τον τραυματισμένο μαθητή με αυτοκίνητο αρχικά στο Κέντρο Υγείας Σουφλίου, ενώ ενημερώθηκαν και οι γονείς του. Από εκεί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Διδυμοτείχου.

Όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, ο μαθητής είχε τις αισθήσεις του, φαινόταν όμως να έχει τραυματιστεί στα πόδια και οι πρώτες πληροφορίες από το Νοσοκομείο αναφέρουν ότι ενδέχεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στα κάτω άκρα.

Σύμφωνα με τηδΔιευθύντρια του ΓΕΛ Σουφλίου που επικοινώνησε με το Evros-news.gr, ο μαθητής πήδηξε από τον 1ο όροφο και αρχικά βρέθηκε στη στέγη κατασκευής που βρίσκεται στο προαύλιο και μετά στην αυλή, ενώ οι καθηγητές έφτασαν αμέσως στο σημείο και τον μετέφεραν στο Κ.Υ. Σουφλίου.

Πηγή: se-skepseis.gr