2 Φεβ 2020

Ο Λευτέρης Πανταζής άλλαξε το επίθετό του λόγω… Καζαντζίδη

Το πραγματικό όνομα του τραγουδιστή και η ιστορία που κρύβεται πίσω από το ψευδώνυμό τουΕίναι από τα μεγαλύτερα ονόματα της λαϊκού πενταγράμμου, με πλατινένιους και χρυσούς δίσκους στο ενεργητικό του. Ο λόγος για τον Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος ανήκει στην κατηγορία των καλλιτεχνών εκείνων που έκαναν μία λαμπρή καριέρα χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο.

Αυτό άλλωστε είναι γνωστό στους περισσότερους. Ωστόσο, δεν είναι και τόσο γνωστή η ιστορία πίσω από την αλλαγή του επίθετού του, που είναι Παγκοζίδης. Όπως έχει εξομολογηθεί ο ίδιος, όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι, χρησιμοποίησε όχι το πατρικό του, αλλά το επίθετο της γιαγιάς του που ήταν Πανταζίδη.

Ωστόσο, όταν κάποτε βρέθηκε σε καλεσμένος σε μία εκπομπή της ΥΕΝΕΔ, ένα δημοσιογράφος τού είπε πως δεν πρόκειται να κάνει καριέρα με το «Πανταζίδης» μιας και ακούγοντάς το σε παραπέμπει στο Καζαντζίδης. Η κουβέντα αυτή προβλημάτισε το νεαρό τραγουδιστή, ο οποίος αποφάσισε να υιοθετήσει ένα ψευδώνυμο.

Και αυτό δεν είναι άλλο από το «Πανταζείς», το οποίο – όπως με νόημα σημειώνει – στέλνει κι ένα ωραίο μήνυμα, το… πάντα-ζεις!
Πηγή: newsbeast.gr