1 Φεβ 2020

Γνωστός τραγουδιστής παντρεύτηκε και δεν το είχε πάρει χαμπάρι κανείς

Πώς κατάφερε να κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα μία τόσο προσωπική στιγμή


Ο γάμος είναι μία προσωπική στιγμή και δεν είναι λίγοι οι «επώνυμοι» που θέλουν να τον κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Άλλοι τα καταφέρνουν και άλλο, πάλι, όχι. Στην πρώτη κατηγορία, σε αυτήν δηλαδή που παντρεύεσαι και κανείς δεν το παίρνει χαμπάρι, ανήκει και ο Δημήτρης Μπάσης.
Ο γνωστός τραγουδιστής όταν πριν αρκετά χρόνια παντρεύτηκε τη σύζυγό του ήθελαν ο γάμος τους να μην πάρει δημοσιότητα και να μείνει μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες, μιας και στους δύο δεν αρέσει η προβολή. Όπως κι έγινε. Παντρεύτηκαν και κανείς δεν το πήρε χαμπάρι.
Όπως έχει εξομολογηθεί ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του, δεν δυσκολεύτηκαν με τη σύζυγό του να κρατήσουν κρυφό το μυστήριο. Ο λόγος; Το επίθετο του τραγουδιστή!
Το Μπάσης, όπως πολλοί γνωρίζουν, δεν είναι το πραγματικό του επίθετο, αλλά καλλιτεχνικό ψευδώνυμο. Κανονικά λέγεται Δημήτρης Μπιμπάσης και στην αγγελία γάμου στην εφημερίδα χρησιμοποιείσαι το πραγματικό ονοματεπώνυμό του, με αποτέλεσμα κανείς να μην καταλάβει ότι πρόκειται για τον γνωστό τραγουδιστή.
Πηγή: newsbeast.gr