21 Ιουν 2018

Βρεθήκαμε στην απονομή πλατινένιου δίσκου του Νίκου Μακρόπουλου !

Μια μαγική και λαμπερή βραδιά μας χάρισε η Sonar Music για την απονομή του πλατινένιου δίσκου με τίτλο «Τι να το κάνω» του Νίκου Μακρόπουλου
και μάλιστα την ημέρα των γενεθλίων του.

Χθες το βράδυ στον πολύ όμορφο χώρο του Cartone στο Γκάζι ,πλήθος κόσμου, συνάδελφοι και άνθρωποι της showbiz έσπευσαν να συγχαρούν τον Νίκο Μακρόπουλο για τις πλατινένιες πωλήσεις του δίσκου του.

Η οικογένεια της Sonar Music Ανδρέας Γιατράκος Γενικός διευθυντής,Βασίλης Λιάτσος υπεύθυνος επικοινωνίας ,Σπυριδούλα Κάμπου υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων ήταν εκεί για να υποδεχθεί όσους βρέθηκαν εκεί ,την Πέγκυ Ζήνα, τον Μάκη Δημάκη,τον Βασίλη Δήμα,τον Σταμάτη  Γονίδη,την Ελένη Γιαννατσούλια, τον Γρηγόρη Βαξαβανέλη, τον Θανάση  Γκουγκούση,τον Λευτέρη Κιντάτο,τον Πάνο Κάπιρη,τον Κωνσταντίνος Παντζή με τη σύζυγό του και πολλούς άλλους.

Ο Αντρέας Γιατράκος  απένειμε τον πλατινένιο δίσκο στον Νίκο Μακρόπουλο καθώς και σε όλους τους συντελεστές που συνέβαλλαν στην  επιτυχία του
album με τίτλο «Τι να το κάνω». Γιάννης Φρασερης,Βαγγέλης Κωνσταντινίδης,Βασίλης Δήμας, Ελένη Γιανατσουλια, Πάνος Καπίρης,Βασίλης Δαραμούσκας, Κωνσταντίνος Παντζής,Ιλόνα Κρίμερς, Λευτέρης Κιντάτος, Παναγιώτης Μανδηλάρης,Γιώργος Μουκίδης ,Βασίλης Γεωργιαδης,Ηλίας Καμπακάκης,Γρηγόρης Βαξαβανελης, Λεωνιδας Τζιτζος, Χάρης Βασιλάγκος, Πιτ Γιατρακος.


Ο αγαπητός σε όλους καλλιτέχνης αφού ευχαρίστησε την εταιρία του αλλά και τους συνεργάτες του μας προετοίμασε για τον ερχομό και του επόμενου δίσκου του.
Μετά την απονομή ο Νίκος Μακρόπουλος αφού έσβησε την τούρτα των γενεθλίων του υπό τους ήχους του τραγουδιού HappyBirthday σε ρυθμούς μάλιστα…. ζεϊμπέκικου, ξεκίνησε το πάρτι.

Του ευχόμαστε ακόμη περισσότερες επιτυχίες!!
Ευχαριστούμε επίσης και τον Βασίλη Λιάτσο για την πρόσκληση στην  μοναδική βραδιά που μας χάρισαν!
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Ακούστε όλα τα τραγούδια του άλμπουμ: