22 Ιουν 2018

Αποθέωση του Νίκου Βέρτη στο Ισραήλ από 15.000+ θεατές !

Μετά από μια πολύ πετυχημένη σεζόν τον χειμώνα στο Υton The Music Show ο Νίκος Βέρτης έχει τρεις προγραμματισμένες συναυλίες πριν ανέβει για το καλοκαίρι στην Θεσσαλονίκη και στο Orama The Music Show .

Η πρώτη ήταν χθές στο Ισραήλ . Ο καλλιτέχνης είναι πάρα πολύ αγαπητός εκεί και μαζί με τον γνωστό Ισραηλινό καλλιτέχνη Shlomi Shabat εμφανίστηκαν στο Menora Arena στο Τελ Αβίβ. Ο Νίκος Βέρτης είχε πάει λίγες μέρες πιο νωρίς από την εμφάνιση του στο Ισραήλ. Έδωσε κάποιες συνεντεύξεις σε τοπικά ραδιόφωνα και κανάλια . Ο κόσμος άρχισε να μαζεύεται από νωρίς στο στάδιο . Έτσι την ώρα που ξεκινούσε η συναυλία το Menora Arena ήταν κατάμεστο με πάνω από 15.000 κόσμος να αποθεώνει τον Έλληνα καλλιτέχνη. Ο Νίκος Βέρτης τους καλωσόρισε στα Αγγλικά και τους ευχαρίστησε για την αγάπη τους. Στην συνέχεια ερμήνευσε γνωστές του επιτυχίες με το κοινό να διασκεδάζει τραγουδώντας μαζί του.
Στην συνέχεια εμφανίστηκε στην σκηνή μαζί με τον Ισραηλινό καλλιτέχνη Shlomi Shabat και έκαναν ένα μοναδικό πρόγραμμα με τον Νίκο Βέρτη να τραγουδάει στα Ισραηλινά . Το θερμό κοινό του Ισραήλ στο κατάμεστο στάδιο φώναζε ρυθμικά το όνομα του Νίκου . Ομολογουμένως ήταν μια φανταστική βραδιά που την απόλαυσαν οι πάνω από 15.000 θεατές,αλλά και ο ίδιος ο Νίκος Βέρτης με όλη την ορχήστρα του. Τώρα συνέχεια έχει η Κύπρος με δυο συναυλίες εκεί στις 28&29 Ιουνίου και μετά από 10 Αυγούστου στο Orama The Music Show . Εμείς του ευχόμαστε τα καλύτερα και πάντα επιτυχίες . Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό που εξασφαλίσαμε για εσάς από Ισραηλινούς συναδέλφους φωτογράφους αλλά και από το απλό κοινό . Τους ευχαριστούμε πολύ !