13 Σεπ 2017

Apple Watch series 3 με αυτόνομη σύνδεση με δίκτυο κινητής τηλεφωνίας!


Η Apple παρουσίασε το νέο μοντέλο Apple Watch series 3 με LTE το οποίο επιβεβαιώνοντας τις φήμες των τελευταίων εβδομάδων διαθέτει αυτόνομη σύνδεση με δίκτυο κινητής τηλεφωνίας – δίχως να χρειάζεται η σύνδεση του iPhone.


Επιπλέον, με το Apple Watch series 3 με LTE οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να stream-άρουν περισσότερα από 40 εκατ. τραγούδια του Apple Music απευθείας στα ακουστικά τους (βλ. Airpods) – χωρίς να χρειάζονται το iPhone τους.

Το Apple Watch series 3 έρχεται με νέο dual-core processor (70% ταχύτερος σε σχέση με τον επεξεργαστή του series 2), ταχύτερη Siri (η οποία ομιλεί) και στα σωθικά του βρίσκουμε ένα νέο custom Apple W2 wireless chip για τις συνδέσεις Wi-Fi (85% ταχύτερο σε σχέση με το series 2) και BlueTooth.
To Apple Watch Series 3 θα διατεθεί προς πώληση στις 15 Σεπτεμβρίου (παράδοση στις 22 Σεπτεμβρίου) και θα προσφέρεται σε 2 εκδόσεις:
  • Apple Watch Series 3 Cellular στα $399
  • Apple Watch Series 3 στα $329
Παράλληλα, θα συνεχίσει να διατίθεται το Apple Watch series 1 προς $249.


Η αναβάθμιση των επιλογών δικτύου στο Apple Watch Series 3 θα αποδεσμεύσει το smartwatch της Apple από την απαίτηση συνεχούς σύνδεσης με το iPhone για την αποστολή/λήψη δεδομένων, μηνυμάτων και κλήσεων και θα βελτιώσει την εμπειρία χρήσης των χρηστών.
πηγή: iphonehellas.gr


POSTED BY

Ananiadis Vasilis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας.