26 Ιουν 2017

Ο Αργυρός μας διασκέδασε… «Ξημερώματα» Παρασκευής, στο “Fantasia” !

Την Παρασκευή ,23 Ιουνίου, το mikrofwno.gr και το Events Promotion For You βρέθηκαν στο "Fantasia" όπου εμφανίζεται ο αγαπημένος καλλιτέχνης Κωνσταντίνος Αργυρός έχοντας μαζί του τον Πέτρο Ιακωβίδη και τους OtherView.
‘’Ξημερώματα“ μας έκανε να γυρίσουμε σπίτι ο Κωνσταντίνος, αφού μας χάρισε ένα υπέροχο βράδυ γεμάτο χορό και ξεφάντωμα.
Μετά από 4 μήνες απουσίας απ' την νυχτερινή Αθήνα, ο Κωνσταντίνος Αργύρος επέστρεψε δυναμικά στο FANTASIA , δίνοντας το σύνθημα για ένα μαγικό καλοκαίρι!
Ο αγαπημένος καλλιτέχνης εμφανίσθηκε στην σκηνή με την νέα του επιτυχία "Ξημερώματα" που μόλις κυκλοφόρησε και κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες να κερδίσει τις εντυπώσεις, ενώ ακολούθησαν οι επιτυχίες του που έχουμε αγαπήσει, με τα πρόσφατα "Όσα νιώθω" , "Στη δική μου αγκαλιά", "Τα κατάφερες” , “Αθήνα-Θεσσαλονίκη” και "Το συμπέρασμα" να δημιουργούν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα μέχρι τα "Ξημερώματα".


Αρχικά στη σκηνή θαυμάσαμε την μαγευτική Courtney και τον Αλέξανδρο Μύρτο. Στη συνέχεια τη σκυτάλη στη διασκέδαση πήρε η Τάνια Καρρά η οποία μας τραγούδησε το καινούργιο της κομμάτι, ”Ανοιχτή πληγή” αλλά και άλλων καλλιτεχνών.
Οι OtherView με τη σειρά τους μας παρουσίασαν και εκείνοι το καινούργιο τους τραγούδι , “Τώρα ή Ποτέ”, δίνοντάς μας μία πιο pop και ανάλαφρη διάθεση στο όλο σχήμα.
Ο Πέτρος Ιακωβίδης μας ερμήνευσε τις νέες του επιτυχίες, όπως το “Κάτσε Καλά”, “Ακροβάτης” και τα “Αποτυπώματα”, τραγούδια που ανήκουν στον καινούργιο, ομώνυμο δίσκο που μόλις κυκλοφόρησε ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη.
Είχαμε και πολλές εκπλήξεις εκείνο το βράδυ. Για δεύτερη συνεχόμενη Παρασκευή, στο κοινό βρισκόταν και η sexy, και πρώην συνεργάτης του Κωνσταντίνου, Ελένη Φουρέιρα
Οποία σηκώθηκε στη σκηνή και ξεσήκωσε τον κόσμο όπως μόνο εκείνη ξέρει.
ΦΩΤΟΣ & VIDEO:















*Το ρεπορτάζ έχει και άλλα video ..τα οποία θα μπουν στο κανάλι μας στο         YouTube. https://www.youtube.com/channel/UCE3v9_Wqxt8AL0gfCmufc9Q 

Γενική Επιμέλεια - φωτογραφίες - Video : Δημήτριος Τσαπαλίρας (Events Promotions For You)
Ρεπορτάζ : Σάββας Πασχάλης