26 Ιουν 2017

Πιλότος σε επιβάτες: 'Κάντε την προσευχή σας'

Σκηνές τρόμου σε πτήση από την Αυστραλία στη Μαλαισία. Ξαφνικά το αεροσκάφος άρχισε να τρέμει. Το τρομακτικό βίντεο ντοκουμέντο

Πανικός επικράτησε την Κυριακή σε πτήση της AirAsia X, η οποία απογειώθηκε από το Περθ της Αυστραλίας με προορισμό την Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας, καθώς το αεροσκάφος Airbus Α330 με συνολικά 359 επιβαίνοντες, άρχισε ξαφνικά να τρέμει λόγω "τεχνικού προβλήματος", όπως ανακοίνωσε η εταιρία.
Περίπου μία ώρα μετά την απογείωση, οι επιβάτες άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο και το αεροπλάνο άρχισε να τρέμει. Επακόλουθο ήταν να γυρίσει πίσω στο Περθ με το τρέμουλο να συνεχίζεται ασταμάτητα τις περίπου δύο ώρες που κράτησε η επιστροφή.

"Ο πιλότος μας είπε: Ελπίζω όλοι να κάνετε μια προσευχή. Θα κάνω και εγώ μία και ας ελπίσουμε ότι θα επιστρέψουμε όλοι σώοι στα σπίτια μας", δήλωσε επιβάτης στο WA Today. Ένας άλλος επεσήμανε στο ABC News: "Ήταν σαν να κάθεσαι πάνω σε ένα πλυντήριο ρούχων".



Australia 2 Malaysia.airplane fan blade went missing. Pls pray for my sister which onboard @AirAsia do something please! @tonyfernandes 😭😭😭

Σε ανακοίνωσή της, η αεροπορική εταιρία επιβεβαίωσε ότι υπήρξε πρόβλημα, τονίζοντας ότι "η ασφάλεια των επιβατών μας είναι ύψιστη προτεραιότητα". Εκπρόσωπος του αεροδρομίου του Περθ, δήλωσε: "Ο πιλότος εντόπισε ένα τεχνικό πρόβλημα στον κινητήρα. Το αεροπλάνο γύρισε και προσγειώθηκε με ασφάλεια".
πηγη: news247.gr