15 Νοε 2016

Πρεμιέρα για Μαργαρίτη – Ζιώγαλα – Παπαϊωάννου !

http://www.olaedonews.com/2016/11/blog-post_46.html

💥 Ήταν μια πρεμιέρα διαφορετική από τις άλλες στη μουσική σκηνή Γραμμές.

Εσύ μιλάς στη καρδιά μου τραγούδησε ο Γιώργος Μαργαρίτης και ο κόσμος στη μουσική σκηνή Γραμμές τον αποθέωσε.
Ξεχωριστός ο Νίκος Ζιώγαλας, ένας από τους πιο αγαπημένους και διαχρονικούς καλλιτέχνες τραγουδοποιούς, ο οποίος μας χάρισε αγαπημένα τραγούδια και προσωπικές του επιτυχίες από το πανόραμα των μουσικών δρόμων που έχει ακολουθήσει, απέσπασε το πιο δυνατό χειροκρότημα του κόσμου.
Η Ελεάνα Παπαϊωάννου, μια νέα γνήσια λαϊκή φωνή, με εμπειρία στη σκηνή δίνοντας τον καλύτερο της εαυτό κέρδισε τις εντυπώσεις...
Το ραντεβού επιτυχίας στη μουσική σκηνή Γραμμές είναι γεγονός.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης, μετά την περσινή του επιτυχία στις Γραμμές, έρχεται ανανεωμένος, το ίδιο δυναμικός με ένα ρεπερτόριο μεγάλων τραγουδιών από το λαϊκό έως το δημοτικό.
Ο Νίκος Ζιώγαλας με την παρουσία του στο σχήμα, επιβεβαιώνει ότι η συνεργασία του με τον Μαργαρίτη είναι μια συνεργασία έκπληξη. Γνωρίζοντας καλά, τη σκηνή, ο Νίκος Ζιώγαλας, πιάνει το σφυγμό του κόσμου και τον οδηγεί σε μουσικά μονοπάτια σπάνια.
Η Ελεάνα Παπαϊωάννου βάζει με τις ερμηνείες και τα τραγούδια της, πάθος και κέφι στις Γραμμές, αναδεικνύοντας το εκρηκτικό και αυθεντικό ταπεραμέντο της.
Η λίστα με τα τραγούδια του προγράμματος μεγάλη. Εξαιρετικές επιλογές από το λαϊκό και το έντεχνο ως το δημοτικό τραγούδι, δίνουν, ποιότητα στην διασκέδαση.

Πηγή: gossip-tv.gr