24 Νοε 2016

Ερωτική τραγωδία! Σκότωσε την πρώην και "θρηνούσε" πριν τον συλλάβουν !

Ενώ οι αρχές αναζητούσαν τον δράστης της δολοφονίας της μαζορέτας Emma Walker, ο πραγματικός δολοφόνος και πρώην αγόρι της έγραφε ένα συγκινητικό αντίο στο Twitter.

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής William Riley Gaul συνελήφθη λίγο αργότερα για τη δολοφονία της 16χρονης στο σπίτι της στο Knoxville τη Δευτέρα. Ενώ την είχε σκοτώσει την ώρα που κοιμόταν έγραφε στο Twitter πόσο πολύ την αγαπούσε.
Σύμφωνα με τις αρχές, ο 18χρονος κατηγορείται πως την πυροβόλησε από έξω ενώ εκείνη βρισκόταν κοιμισμένη στο δωμάτιό της το πρωί της Δευτέρας. Οι δύο νέοι είχαν χωρίσει πρόσφατα, με τον Gaul να μην αποδέχεται τον χωρισμό τους.


"Είχε επιλέξει να προχωρήσει. Αρνιόταν να το αποδεχτεί. Επέλεξε να μην αποδεχθεί τις επιθυμίες της", τόνισε η θεία της Jenny Weldon στο Knoxville News Sentinel. O Gaul, που συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης, τελούσε υπό παρακολούθηση από αστυνομικούς που πίστευαν ότι θα καταστρέψει τα στοιχεία που τον συνδέουν με το έγκλημα.



Λίγο πριν από τη σύλληψή του, ο 18χρονος είχε αναρτήσει ένα συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα, σημειώνοντας πόσο πολύ την αγαπούσε. "Να σκεφτείς ότι κάθε στιγμή που έχουμε, κάθε ξεχωριστή χαρούμενη στιγμή που μοιραστήκαμε δεν μπορούμε να την ξαναζήσουμε. Σ' αγαπώ Emma Jane Walker. Η οικογένειά σου, εγώ, η κοινότητα πονάμε πολύ εξαιτίας αυτού. Κάθε φορά που κρατιόμασταν χέρι χέρι, που φιληθήκαμε, που αγκαλιαστήκαμε... να σκέφτομαι ότι δεν θα το ξαναζήσω με πονάει. Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνες τις φορές που μιλήσαμε για το μέλλον μας και τι σκύλο θα παίρναμε και πόσο όμορφη οικογένεια θα κάναμε. Δεν θα ξεχάσω ποτέ που καθόμουν στον καναπέ, βλέπαμε Dr. Pimple Popper, φτιάχναμε ποπ κορν και σε κρατούσα αγκαλιά. Είσαι όμορφη, εκπληκτική, αστεία, συμπονετική... είσαι η καλύτερή μου φίλη. Δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος που θα μπορούσε να έχει τέτοια επίδραση πάνω μου. Μου λείπεις περισσότερο από οτιδήποτε. Ξέροντας ότι γνώρισες κάποιον που σε ερωτεύτηκε τόσο πολύ σου δίνει ελπίδα για να συνεχίσεις και δεν μπορεί να στο στερήσει κανείς", έγραφε χαρακτηριστικά πριν του περάσουν χειροπέδες οι αστυνομικοί.




Πηγή: Dailymail


loading...