23 Νοε 2016

Έκτακτο: Οι φωτογραφίες Σπυροπούλου – Κοτσοβού που πλακώνονται στα μπουζούκια !


Το περιστατικό έγινε την Κυριακή που μας πέρασε και ενώ το ζευγάρι είχε ήδη χωρίσε

Το περιστατικό έγινε την Κυριακή που μας πέρασε και ενώ το ζευγάρι είχε ήδη χωρίσει. Οι δυο τους διασκέδαζαν με ξεχωριστές παρέες, ωστόσο, ο ένας δεν άργησε να αντιληφθεί την παρουσία του άλλου. Κατά το δημοσίευμα, φίλη της Κωνσταντίνας την ενημέρωσε για την παρουσία του Γιώργου και, όταν εκείνη γύρισε το κεφάλι της, εκείνος αγκάλιασε και φίλησε μία εκ των κοριτσιών που ήταν στην παρέα, την φερόμενη ως νέα σύντροφό του, Αγγελική.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα, που δημοσιεύει φωτογραφίες από τον καβγά, μέσα σε λίγα λεπτά, το πρώην ζευγάρι πιάστηκε στα χέρια: έξαλλη, με ουρλιαχτά, τσιμπιές και σπρωξίματα που κατέληξαν στο σκίσιμο της μπλούζας του πρώην συντρόφου της, η Κωνσταντίνα όρμηξε στον Γιώργο, ο οποίος προσπαθούσε να την αποτρέψει.
img_5503
Το επεισόδιο κράτησε περίπου δέκα λεπτά. Στη συνέχεια, οι δυο τους κλείστηκαν στις τουαλέτες όπου ακολούθησε ένας διάλογος σε πολύ έντονο ύφος και, σχεδόν είκοσι λεπτά μετά, ο εργολάβος φόρεσε το μπουφάν του και έφυγε, ενώ η παρουσιάστρια επέστρεψε στο τραπέζι της.protothema.grloading...