23 Νοε 2016

Μεθυσμένος οδηγός τραυμάτισε 19χρονη και την εγκατέλειψε !

Το αυτοκίνητο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, χτύπησε την κοπέλα και έπεσε σε πέντε αυτοκίνητα

Μεθυσμένος οδηγός σκόρπισε τον πανικό με το... καλημέρα στη Λαμία όταν παρέσυρε με το αυτοκίνητό του μια 19χρονη Λαμιώτισσα την οποία τραυμάτισε πολύ σοβαρά.
Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα
Όλα έγιναν στις 8:40' το πρωί στην οδό Παπαποστόλου, κοντά στον «Κωτσόβουλο».Ο οδηγός του ασημί Golf κινούνταν με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης. Ξαφνικά ο οδηγός έχασε τον έλεγχο ακολουθώντας μια τρελή πορεία σκορπώντας τον πανικό.
Το αυτοκίνητο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και αρχικά χτύπησε με δύναμη την άτυχη κοπέλα, που μόλις είχε περάσει απέναντι και ήταν στην άκρη του δρόμου. Στη συνέχεια το ασημί Golf έπεσε διαδοχικά πάνω σε 5 αυτοκίνητα, που ήταν παρκαρισμένα στο σημείο.
metahsdua2
Σύμφωνα με μαρτυρίες ο οδηγός άνοιξε την πόρτα έριξε μια ματιά στην κοπέλα που ήταν χτυπημένη στο δρόμο και έφυγε, εγκαταλείποντας το σημείο. Κάποιοι λένε ότι τον άκουσαν να λέει «φεύγω γιατί είμαι μεθυσμένος».
«Εκείνη την ώρα κάνεις δεν έδωσε σημασία στον οδηγό γιατί όλοι έτρεξαν στην κοπέλα που είχε χτυπήσει πολύ σοβαρά στο κεφάλι. Επικράτησε πανικός. Ευτυχώς κάποιοι πιο ψύχραιμοι της γύρισαν τη γλώσσα με ένα κουτάλι, αφού το κορίτσι κινδύνευε άμεσα. Γι αυτό βρήκε την ευκαιρία και την "κοπάνησε" ο οδηγός...», είπε ένας από τους διερχόμενος οδηγούς που βρέθηκε στο σημείο από την πρώτη στιγμή.
metahsdua3
Η άτυχη 19χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Λαμίας, ενώ η Τροχαία Λαμίας αναζητά τον 58χρονο ιδιοκτήτη του ασημί Golf. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο συγκεκριμένος οδηγός έχει συλληφθεί να οδηγεί μεθυσμένος πολλές φορές.
metahsdua4metahsdua5metahsdua6metahsdua7metahsdua8
Περισσότερα νέα για τη Στερεά Ελλάδα στο lamiareport.gr


loading...