17 Οκτ 2016

Σαββίδης: Είμαι σοκαρισμένος από την αναβολή των εκλογών της ΕΠΟ !

«Θέλουμε η διεκδίκηση του πρωταθλήματος να είναι ο κανόνας»

Σοκαρισμένος -αλλά όχι απογοητευμένος- από τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο εμφανίστηκε ο Ιβάν Σαββίδης.
Εξερχόμενος από το Δ.Σ. της ΠΑΕ, ο μεγαλομέτοχος μίλησε αρχικά για την ανάληψη της προεδρίας από τον ίδιο (και την είσοδο του γιου του στο ΔΣ) λέγοντας:
«Να είμαστε σύντομοι, γιατί θέλω να τα πω και με τους παίκτες. Μπαίνουμε σε ένα νέο στάδιο ανάπτυξης. Στόχος να έχω την πλήρη ευθύνη όσων γίνονται στην ΠΑΕ. Θέλω να είμαστε δίπλα σε όσους επιδιώκουν την κάθαρση. Θα είμαι ακόμα πιο σκληρός, θα έχουμε έναν νέο τρόπο αντιμετώπισης. Τώρα ο ΠΑΟΚ με χρειάζεται περισσότερο από ποτέ».
Παράλληλα, όμως, ο Σαββίδης δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί και στα όσα έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα στα διοικητικά της ΕΠΟ, τονίζοντας: «Πραγματικά είμαι σοκαρισμένος από την αναβολή των εκλογών. Δυστυχώς όμως αυτή είναι η ελληνική πραγματικότητα και αγαπάμε την Ελλάδα με τα στραβά της. Το σύστημα νοσεί, έχει μπει σε ογκολογικό επίπεδο και πλέον έχει μπει σε στάδιο ευθανασίας».
Τέλος, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει και για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, σημειώνοντας: «Είναι τρεις πόντοι, όπως τα υπόλοιπα παιχνίδια. Βέβαια το συγκεκριμένο μπορεί να είναι και έξι. Θα τα πω και με τους παίκτες, αλλά δεν θα σας πω τι θα συζητήσουμε. Είμαι πάντα μαξιμαλιστής, αλλά δεν είναι ο στόχος να κερδίσουμε ένα πρωτάθλημα και αυτό να είναι η εξαίρεση. Θέλουμε η διεκδίκηση του πρωταθλήματος να είναι ο κανόνας».
Πηγή: sport-fm.gr