17 Οκτ 2016

Βρετανός ερευνητής: Ο Μπεν σκοτώθηκε σε ατύχημα στην Κω !

Οι έρευνες αποκάλυψαν σημαντικό εύρημα που εκτιμάται πως «δείχνει» το τραγικό τέλος του παιδιού

Τον χειρότερο φόβο της οικογένειας του Μπεν Νίνταμ, που χάθηκε πριν από 25 χρόνια στην  Κω, φαίνεται πως επιβεβαιώνει...
εύρημα από τις έρευνες στο νησί. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά πριν λίγο, οι έρευνες αποκάλυψαν κάποιο «σημαντικό στοιχείο» που ανήκει στον Μπεν και οδηγεί στο συμπέρασμα πως το αγόρι σκοτώθηκε σε ατύχημα.
Τα συνεργεία ανέσυραν ένα αντικείμενο που πιστεύεται πως κρατούσε ο Μπεν την ημέρα που εξαφανίστηκε, το 1991, όπως γράφει η Daily Mail επικαλούμενη τον επιθεωρητή John Cousins που ηγείται των ερευνών.
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα ο DI Cousins ανέφερε πως 93 αντικείμενα «κυρίως χαμηλού ενδιαφέροντος» ανακαλύφθηκαν στις πρόσφατες έρευνες στη Κω και κάποια εστάλησαν στο Ηνωμένο Βασίλειο για εξέταση. Αλλά ένα εύρημα της 15ης Οκτωβρίου ήταν «μεγαλύτερης σημασίας» καθώς πιστεύεται πως ήταν στα χέρια του Μπεν τη μέρα που χάθηκε, στις 24 Ιουλίου του 1991.
Ωστόσο ο Cousins αρνήθηκε να αποκαλύψει ακριβώς περί τίνος πρόκειται.
«Είναι η επαγγελματική μου πεποίθηση πως ο Μπεν Νίνταμ έχασε τη ζωή του ως αποτέλεσμα ατυχήματος κοντά στο αγρόκτημα όπου τον είδαν για τελευταία φορά να παίζει», τόνισε ο επιθεωρητής.
Η αστυνομία του South Yorkshire έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση στο Facebook:

ben
newsbeast.gr