25 Νοε 2017

Κάναμε …”Χριστούγεννα” με τους REC στο Cap Cap (pics&vids)


Οι REC και το Cap Cap μας προσκάλεσαν την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου στην πρώτη επίσημη παρουσίαση της πιο μαγικής χριστουγεννιάτικης ιστορίας. Έτσι λοιπόν το Mikrofwno.gr & Events Promotion For You ήταν εκεί και σας μεταφέρει στο κλίμα των Χριστουγέννων μαζί με τους REC και φυσικά την Heaven Music . Το πρώτο single από την Heaven Music λοιπόν των REC «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ»
Οι REC και το Cap Cap ένωσαν τις δυνάμεις τους στο studio και μέσα από το νέο χριστουγεννιάτικο τραγούδι τους “Χριστούγεννα” αποκαλύπτουν για πρώτη φορά τη μυστική ιστορία που κρύβεται πίσω από τα Χριστούγεννα. Ένα βιντεοκλιπ μίνι ιστορία που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους.
Ένα μήνα πριν τα Χριστούγεννα, ζήσαμε από κοντά την αποκάλυψη της πιο μαγικής χριστουγεννιάτικης ιστορίας και γίναμε και εμείς Official Xmas Ambassador!
#REC #CapCap #Xristougenna #heavenMusic
Φυσικά στη βραδιά ήταν ο Διευθυντής της Heaven Music Σπύρος Σταμούλης, ο Νίκος Χαλκούσης και ο Γιώργος Δέδες. Ο Διευθυντής Σπύρος Σταμούλης καλωσόρισε τους REC στην αγαπημένη οικογένεια της Heaven Music επίσημα αφού τα συμβόλαια υπογράφηκαν πριν από λίγες μέρες.
Απολαύστε τους REC στην μαγεία των Χριστουγέννων…. !!!!














Επιμέλεια – κείμενο – φωτογραφίες: Δημήτρης Τσαπαλίρας