10 Ιουλ 2024

MΕΛΙSSES – «Μοναχική Καρδιά» Νέο Τραγούδι & Music Video


Οι ΜΕΛΙSSES, το no1 συγκρότημα της χώρας, τραγουδούν για κάθε «Μοναχική Καρδιά» και παρουσιάζουν, μαζί με music video, το πιο μελωδικό ερωτικό τραγούδι του φετινού καλοκαιριού.

Το «Μοναχική Καρδιά», που κυκλοφορεί από την Panik Records και συνεχίζει το ασταμάτητο σερί των μεγάλων επιτυχιών του συγκροτήματος, είναι ένα γοητευτικό slo-mo τραγούδι, που συνδυάζει «φρέσκα» pop στοιχείαεξαιρετική μελοποίηση και την υπέροχη ερμηνεία του Χρήστου Μάστορα. Τη μουσική και τους στίχους έγραψαν οι Arcade.

Το «Μοναχική Καρδιά» συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής και ιδιαίτερης αισθητικής music video, ένα mini movie που «ξεδιπλώνει» μία ιστορία αγάπης και απώλειας, σαν εκείνες που συμβαίνουν διαρκώς κι έχουμε βιώσει όλοι. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Γιάννης Μιχελόπουλος.

Παράλληλα με την κυκλοφορία πολυαναμενόμενου νέου τραγουδιού τους, το οποίο ενθουσίασε το κοινό στα social media και τους ακροατές των ραδιοφώνων πριν καν βγει στις streaming υπηρεσίες μουσικής, οι ΜΕΛΙSSES ετοιμάζονται για τη φετινή καλοκαιρινή περιοδεία τους, η οποία θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα.
 
Βρείτε το «Μοναχική Καρδιά» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής: ΕΔΩ


Δείτε το video: