29 Ιουν 2024

Ο Θοδωρής Φέρρης υποδέχτηκε τον Νίκο Απέργη στο «Posidonio Music Hall» Θριαμβευτική πρεμιέρα και sold out το πρώτο διήμερο!


 Ο Θοδωρής Φέρρης και ο Νίκος Απέργης κέρδισαν τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας sold out διήμερο στο πλήρως ανανεωμένο «Posidonio Music Hall»!


Ο Θοδωρής Φέρρης, ο επιτυχημένος και πιο ερωτικός καλλιτέχνης της γενιάς του, υποδέχτηκε το πιστό κοινό του που όπως έδειξε ανυπομονούσε για την επιστροφή του στο «Posidonio Music Hall» και χάρισε ένα δυνατό πρόγραμμα γεμάτο συναίσθημα και επιτυχίες όπως τα «Πάλι Πάλι», «Στο ‘Χω Πει» και «Είμαι Εδώ Για Σένα», που αυτό το διάστημα μονοπωλούν το ενδιαφέρον στις digital πλατφόρμες. 

Ο Νίκος Απέργης, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης και δημιουργός, με τις αμέτρητες δισκογραφικές και ραδιοφωνικές επιτυχίες, παρέσυρε το κοινό και εκτόξευσε στα ύψη τη διασκέδαση, τόσο με την ενέργεια του στη σκηνή, όσο και με το ρεπερτόριο που επέλεξε να ερμηνεύσει. 


Το παρών στην θριαμβευτική πρεμιέρα του Θοδωρή Φέρρη και του Νίκου Απέργη έδωσε πλήθος κόσμου από τον δημοσιογραφικό, τον αθλητικό και τον καλλιτεχνικό χώρο.


Στο πρόγραμμα συμμετέχουν οι ταλαντούχοι Φαίη ΘεοχάρηFoxy Lee και Δημήτρης Θεοδοσιάδης.
Special live show: ONEMANSHOW.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Posidonio Music Hall», το απόλυτο place to be της νυχτερινής διασκέδασης! 

Info
«Posidonio Music Hall» - λεωφόρος Ποσειδώνος 18, Ελληνικό 
Τηλέφωνα κρατήσεων: 210 8941033 - 35
Instagram: 

★ https://panikmusic.gr