6 Ιουν 2024

Αντώνης Ρέμος – «Ίλιγγος»


Ο Αντώνης Ρέμος ανταποδίδει για ακόμα μία φορά την αγάπη του κόσμου και κυκλοφορεί ψηφιακά το «Ίλιγγος», το bonus track από το πρόσφατο album «Πάντα & Ποτέ volume 1», το οποίο έχει γίνει super viral.

Το «Ίλιγγος» είναι ένα τραγούδι που μιλά για το ατέρμονο ερώτημα του ανθρώπου σχετικά με τον έρωτα και τη μοναξιά, με την εξαιρετική ερμηνεία του Αντώνη Ρέμου. Τη μουσική και τους στίχους έγραψαν οι Arcade και ο Αναστάσιος Ράμμος. Την παραγωγή έκανε ο Γιώργος Κυβέλλος. 

Όπως όλα τα τραγούδια του «Πάντα & Ποτέ volume 1», το «Ίλιγγος» αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό και, μάλιστα, είναι ένα από τα πιο viral κομμάτια στο TikTok, μετρώντας πάνω από 4.600 video creations
 
Θέλοντας να ευχαριστήσει το κοινό για την αγάπη του, ο Αντώνης Ρέμος κάνει διαθέσιμο το τραγούδι και σε digital κυκλοφορία, παρά το ότι, μέχρι σήμερα, υπήρχε μόνο στο φυσικό προϊόν.
 
Το «Πάντα & Ποτέ volume I», που κυκλοφορεί από την Panik Records, διατίθεται σε όλες τις streaming πλατφόρμες, καθώς και σ’ ένα limited edition και πλούσιο σε περιεχόμενο box set στα φυσικά καταστήματα. Το box set, που κυκλοφορεί σε 2.000 αριθμημένα αντίτυπα, περιέχει CD με 11 τραγούδια με bonus track το «Ίλιγγος» , ένα συλλεκτικό ηχείο bluetooth με το logo του Αντώνη Ρέμου και κάρτα αρίθμησης του αντιτύπου, ενώ σε ορισμένα αντίτυπα υπάρχει ένα golden ticket με το οποίο ο κάτοχός του θα παρακολουθήσει ένα exclusive live gig του Αντώνη Ρέμου που θα διεξαχθεί προσεχώς.

Βρείτε το «Ίλιγγος» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής: ΕΔΩ

 
Δείτε το lyric video: