31 Μαΐ 2024

Λένα Ζευγαρά – «Όλα Στον Αέρα» Η νέα της επιτυχία σε music video!


Η Λένα Ζευγαρά ξεσηκώνει με το music video της νέας επιτυχίας της «Όλα Στον Αέρα», που περιλαμβάνεται στο πρώτο της album, με τίτλο «Προαίσθημα», που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες.

Η «εκρηκτική» ερμηνεύτρια με τις διαδοχικές επιτυχίες δίνει τον ρυθμό στο φετινό καλοκαίρι μέσα από το «Όλα Στον Αέρα», ένα ανεβαστικό τραγούδι σε μουσική του Χρήστου Σαντικάι και του Γιάννη Φρασέρη και στίχους του Γρηγόρη Βαξαβανέλη.

Γυρισμένο σε εξωτερικά locations της Αθήνας, το music video είναι γεμάτο χρώμα, χορό, ανεβασμένη διάθεση και αισιοδοξία και στέλνει το μήνυμα πως η ζωή μπορεί να είναι γεμάτη χαρά παρά τις τυχόν δύσκολες στιγμές της. Τη σκηνοθεσία έκαναν οι Steven Airth και Spiros Kapsilis.

Το διπλό album «Προαίσθημα», που κυκλοφορεί τώρα από την Panik Platinum σε όλες τις streaming υπηρεσίες και, σύντομα, σε μορφή CD στα φυσικά σημεία πώλησης, είναι ένα πολυσυλλεκτικό album με 22 τραγούδια. Το tracklist περιλαμβάνει νέα κομμάτια, καθώς και ήδη κυκλοφορημένες μεγάλες επιτυχίες της Λένας Ζευγαρά, οι οποίες αγαπήθηκαν από το κοινό και ξεχώρισαν στα digital charts, το YouTube και το ραδιοφωνικό airplay.

Παράλληλα, η Λένα Ζευγαρά ετοιμάζεται να «μαγέψει» ξανά τη νυχτερινή Αθήνα, κάνοντας εμφανίσεις δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό, στο «Fantasia», που θα ξεκινήσουν σύντομα.

Δείτε το music video: