30 Απρ 2024

Γιώργος Γιασεμής & Γιάννης Τάσιος – «Βάλε Ρε Φίλε Ένα Ποτό» Νέο Τραγούδι & Music Video


Μουσική: Ηλίας Λεοντής & Γιάννης Τσότσης | Στίχοι: Αντώνης Μήτσικας

Κυκλοφορεί από την Plus Rec | Διανομή: Panik Records

Δύο από τους πιο επιδραστικούς λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς τους, ο Γιώργος Γιασεμής και ο Γιάννης Τάσσιος, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα σύγχρονο λαϊκό τραγούδι γεμάτο έρωτα, συναίσθημα και αλήθειες, που έχει τον τίτλο «Βάλε Ρε Φίλε Ένα Ποτό».

Σαν δυο καλοί φίλοι από τα παλιά που βρίσκονται ξανά για να εξομολογηθούν ο ένας στον άλλο τον πόνο τους, να μοιραστούν, να λυτρωθούν και να απαλύνουν την ερωτική απογοήτευση τους, ο Γιώργος Γιασεμής και ο Γιάννης Τάσσιος λένε «Βάλε Ρε Φίλε Ένα Ποτό» και χαρίζουν ένα τραγούδι που κυλάει μελωδικά στην καρδιά μας, με διάθεση να σβήσει τις πληγές του ψεύτικου έρωτα και χωρισμού.

Στο music video του «Βάλε Ρε Φίλε Ένα Ποτό», ο Γιώργος Γιασεμής και ο Γιάννης Τάσσιος συναντιούνται με φόντο το απέραντο γαλάζιο, στην ηρεμία της θάλασσας, μέσα σ’ ένα σκάφος, για να μας τραγουδήσουν και να απαλύνουν με τις μελωδίες τους τον πόνο κάθε χωρισμένου που θα ταυτιστεί με τους στίχους του τραγουδιού.

«Βάλε Ρε Φίλε Ένα Ποτό»… η νέα λαϊκή επιτυχία του Γιάννη Τάσσιου και του Γιώργου Γιασεμή, ένα τραγούδι με το οποίο θα ταυτιστεί ο ακροατήςθα αγαπηθεί από τα ραδιόφωνα και θα κερδίσει, από το πρώτο άκουσμα, τις πίστες, τα clubs και τα social media.

Βρείτε το «Βάλε Ρε Φίλε Ένα Ποτό» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/3TEHLSF
iTunes/ Apple Music: https://apple.co/3IMXSr3
Deezer: https://bit.ly/493Go4u
Amazon Music: https://amzn.to/3x1EWlZ

Δείτε το video: