21 Απρ 2024

Πέτρος Ιακωβίδης - «Πες Μου Κάτι»

Διπλή Πρωτιά: Νο 1 στο Official Greek IFPI Airplay Chart & στις ημερήσιες μεταδόσεις 


Ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο επιτυχημένος και πιο επιδραστικός καλλιτέχνης και δημιουργός της γενιάς του, παρουσίασε  ακόμα μία μεγάλη επιτυχία, το «Πες Μου Κάτι» που κυκλοφορεί από την Panik Records. 

Το «Πες Μου Κάτι», είναι ένα δυναμικό εξάρι, σε μουσική του ίδιου, του Πέτρου Ιακωβίδη και σε στίχους της Βίκυς Γεορθόδωρου.
 
 
Παράλληλα, το «Πες μου κάτι», το οποίο αγαπήθηκε σε χρόνο ρεκόρ από τις live εμφανίσεις του επιτυχημένου ερμηνευτή, ξεχώρισε αμέσως και στις ραδιοφωνικές συχνότητες πριν καν κυκλοφορήσει επίσημα. Μέσα σε ελαχιστο χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία του κατέκτησε διπλή πρωτιά: την πρώτη θέση στο Official Greek IFPI Airplay Chart by Media Inspector & την πρώτη θέση στις ημερήσιες μεταδόσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία του Media Inspector. 
 

Το «Πες μου κάτι» θα συμπεριλαμβάνεται στο repackaging του ήδη χρυσού album του Πέτρου Ιακωβίδη «Καλησπέρα» 

Το χρυσό single, συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερο και εντυπωσιακό video σε σκηνοθεσία Bodega Visuals, το οποίο μετράει ήδη πάνω από 3,3 εκατομμύρια YouTube Views και βρέθηκε στις κορυφαίες θέσεις των μουσικών τάσεων του YouTube όπου και παρέμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Την ίδια στιγμή, το «Πες Μου Κάτι», σαρώνει και στα ψηφιακά καταστήματα μετρώντας ήδη πάνω από 1,6 εκατομμύρια Spotify Streams.

Αυτή την περίοδο ο καλλιτεχνικά αεικίνητος και πάντα δημιουργικός Πέτρος Ιακωβίδης, προετοιμάζεται για την περιοδεία του σε Ελλάδα και το εξωτερικό λίγο πριν επιστρέψει στη νυχτερινή Αθήνα!
 

Βρείτε το «Πες Μου Κάτι» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
https://bfan.link/pes-mou-kati


Δείτε το video του «Πες Μου Κάτι»: