17 Μαρ 2024

Οι REC επιστρέφουν με νέο VideoClip και σπάνε τα κοντέρ με το 'Κάνε μου τη Χάρη'!


ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΤΗ ΧΑΡΗ: ολοκαίνουργιο music video που μόλις κυκλοφόρησε!

Οι REC, το Νο1 pop συγκρότημα της Ελλάδας, παρουσιάζουν το ολοκαίνουργιο music video για την πρόσφατη κυκλοφορία τους, "Κάνε μου τη Χάρη". Το τραγούδι έχει ήδη κατακτήσει τις κορυφαίες θέσεις στα charts, ενώ έχει σκαρφαλώσει στο Top 20 των ελληνικών ραδιοφώνων σε Ελλάδα και Κύπρο μέσα σε μία εβδομάδα από την κυκλοφορία του (πηγή: MediaInspector / Spins Chart). Επιπλέον, το τραγούδι έφτασε στην 5η θέση στα TOP 50 τραγούδια που παίζουν περισσότερο ημερησίως στο Spotify, γεγονός που το καθιστά μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές του κοινού.

Εκτός από τη μουσική επιτυχία, το τραγούδι έχει προστεθεί στις δύο σημαντικές editorial playlists στο Spotify: "New Music Friday" και "Laika tou Simera", αποκτώντας περισσότερα από 220.000 streams. Ο Άρης και η Ξένια, ανανεωμένοι και πάντα δημιουργικοί, εξερευνούν νέους ήχους και μελωδίες, διατηρώντας τη φρεσκάδα και την πρωτοτυπία που τους χαρακτηρίζει.

Το music video, δημιουργία του σκηνοθέτη Alex Konstantinidi, προσφέρει μια κινηματογραφική προσέγγιση που ταιριάζει απόλυτα με τη δυναμική του τραγουδιού. Μέσα από το Music Video του “Κάνε μου τη Χάρη", ο Άρης Λουμάκης αναδεικνύει τη νέα του συνεργασία με την BMW Motorrad Sfakianakis, ενσωματώνοντας στοιχεία που ενισχύουν την αίσθηση της περιπέτειας και της ελευθερίας.

Τη μουσική υπογράφει ο Χρήστος Χιώνης, ενώ οι στίχοι έχουν την υπογραφή του Ηλία Γιαννικόπουλου. Οι Rap στίχοι φέρουν την διακριτική σφραγίδα των ARCADE, που είναι και οι παραγωγοί του κομματιού.