8 Μαρ 2024

Klavdia – «Klavdia» Το πρώτο της EP κυκλοφορεί!


Η Klavdia, η τάχιστα ανερχόμενη ερμηνεύτρια με τη σαγηνευτική φωνή που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, παρουσιάζει το πρώτο EP της καριέρας της, με τίτλο το όνομά της

Το «Klavdia», που κυκλοφορεί από την Panik Records και την Arcade Music στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, περιλαμβάνει 4 μοναδικά tracks.
 
Στο EP περιλαμβάνεται η μεγάλη επιτυχία «Χαράματα», που έγινε πλατινένια σε πωλήσεις και «καρφώθηκε» στις πρώτες θέσεις των τάσεων του YouTube όπου μετρά πάνω από 6,2 εκατομμύρια προβολές, καθώς και το «Βασανίζομαι», που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες και επίσης «εκτοξεύτηκε» στα top trends.
 
Στο tracklist υπάρχουν δύο νέα τραγούδια, πάντα σε μουσική και στίχους των Arcade, τα «Αλλού» και «Μαγεμένα», τα οποία η Klavdia «απογειώνει» με τη μοναδική χροιά της. 

Παράλληλα, αυτή την περίοδο, η Klavdia, που έχει «μαγέψει» και με τα live acts της σε μουσικά events, όπως τα Μad VMA, το Madwalk, το Panik Concert και η μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία του Κωνσταντίνου Αργυρού «Elpida Tour by Coca-Cola», συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της δίπλα στην Δέσποινα Βανδή και τον Γιώργο Σαμπάνη, στον «Βοτανικό».

Βρείτε το «Klavdia» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής: ΕΔΩ


Δείτε το video «Βασανίζομαι»: