7 Ιαν 2024

Νίκος Απέργης – «Χίλια Χρόνια» Νέο Τραγούδι & Music Video


Ο Νίκος Απέργης μας χαρίζει ακόμα μία επιτυχία, το «Χίλια Χρόνια», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Platinum. 

O ταλαντούχος κι αγαπητός καλλιτέχνης παρουσιάζει ένα κομμάτι διαφορετικού μουσικού ύφους από τις μέχρι σήμερα επιτυχίες του, καθώς το «Χίλια Χρόνια» είναι ένα «φρέσκο» κι ανεβαστικό τραγούδι με έντονο παραδοσιακό ηχόχρωμα και, για ακόμα μία φορά, κερδίζει τις εντυπώσεις. Τη μουσική υπογράφει ο ίδιος και τους στίχους ο Αλέξανδρος Ελευθεριάδης.

Το «Χίλια Χρόνια» αποκαλύφθηκε από τον Νίκο Απέργη στην απονομή των μουσικών βραβείων της Κύπρου, Super Awards, όπου απέσπασε το βραβείο Social Cause Award (τραγούδι με κοινωνικό μήνυμα) και μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα κινηματογραφικό και ιδιαίτερης αισθητικής music video, όπως κάνει σε κάθε του single ο Νίκος Απέργης. Τη σκηνοθεσία του video έκαναν οι Steven Airth και Spiros Kapsilis.  

Το «Χίλια Χρόνια» είναι ένα από τα τραγούδια με τα οποία ο Νίκος Απέργης «μαγεύει» το κοινό της Αθήνας, με τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις του, για δεύτερη διαδοχική σεζόν, στο «Cabaret».
 
Βρείτε το  «Χίλια Χρόνια» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/4ahT2ic
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3RGeCpx
Deezer: https://bit.ly/3Tmv2Vh

Δείτε το video: