19 Ιαν 2024

ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ LIVE VOX 2 έξτρα παραστάσεις: Σάββατα 20 & 27 Ιανουαρίου


Μετά τα συνεχόμενα sold out πάρτι του Κωστή Μαραβέγια στο VOX, έρχονται δύο ακόμα έξτρα παραστάσεις τα Σάββατα 20 και 27 Ιανουαρίου.

Ο πολυαγαπημένος τραγουδοποιός και συνθέτης Κωστής Μαραβέγιας επέστρεψε στις ζωντανές εμφανίσεις στη σκηνή του VOX και  για πρώτη φορά έστησε μια συναυλία-παράσταση, βασισμένη στη δισκογραφία του αλλά και στο τελευταίο του άλμπουμ Portofino που ήδη έχει αγαπηθεί από κοινό και κριτικούς. Και για όσους αγαπήσαμε τη μουσική του για τη σειρά  Milky Way, μας μετέφερε στο μαγικό του μουσικό γαλαξία καθισμένος για λίγο στο πιάνο.

 

Το κύριο πρόταγμα όμως παραμένει:

Χορός μέχρι τελικής πτώσεως

 

Με κόσμο μπροστά του, σε καθίσματα αλλά και εμάς που θέλουμε να χορέψουμε ασταμάτητα, όρθιοι δίπλα του με μπίρα και τρέλα.

Εκτός της μουσικής και των τραγουδιών, της φανταστικής του μπάντας και των υπέροχων Νίνα Μαζάνη και Ξένια Ντάνια, που τον πλαισιώνουν για πρώτη φορά μαζί, ο Κωστής μας έχει ετοιμάσει μικρές εξομολογήσεις ανάμεσα στη μουσική.


Ο Κωστής έχει το σπάνιο χάρισμα να μετατρέπει το συναυλιακό χώρο σε σπιτικό κάλεσμα. Με την ζεστασιά και την οικειότητα μιας καλής παρέας που είχες χρόνια να βρεθείς.


Το VOX θα γίνει το όμορφο σαλόνι του για δύο ακόμα παραστάσεις, τα Σάββατα 20 και 27 Ιανουαρίου.


Μουσική, συγκίνηση, χαρά και χορός.

Σας περιμένουμε 


VOX | ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 16

ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 210.3475900










MK GROUP OF COMPANIES