20 Ιαν 2024

Πέθανε ο Χάρης Κωστόπουλος – Θρήνος για τον γνωστό τραγουδιστή

Πηγή: newsit.gr
Έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου (20.01.2024) ο γνωστός τραγουδιστής Χάρης Κωστόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χάρης Κωστόπουλος έπασχε από καρκίνο, και νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση.

Ο Χάρης Κωστόπουλος σε νεαρή ηλικία είχε περάσει λευχαιμία, και τώρα έδινε μάχη με την επάρατη νόσο. Στην καριέρα του συνδέθηκε με πλήθος λαϊκών επιτυχιών τις οποίες είτε τραγούδησε, είτε έγραψε.

Είχε συνεργαστεί και συνδεθεί φιλικά με “ιερά τέρατα” της μουσικής, και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο μουσικό – και όχι μόνο – χώρο, αφού όλοι είχαν έναν καλό λόγο να πουν. Ήταν κουμπάρος με τον Βασίλη Καρρά (που πέθανε πριν λίγο καιρό), καθώς ο τελευταίος είχε βαφτίσει το γιο του Χρήστο.

Ποιος ήταν ο Χάρης Κωστόπουλος

Ο Χάρης Κωστόπουλος γεννήθηκε στην Αριδαία στις 16 Μαρτίου 1964. Καταγόταν από μουσική οικογένεια και είχε δύο αδέλφια, τον Αλέξη, ο οποίος είναι οργανοπαίχτης μπουζουκιού, και τον Δημήτρη, ο οποίος ασχολείται επίσης με τη μουσική παίζει πιάνο και τραγουδά.

Ο Χάρης Κωστόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του ως οργανοπαίχτης μπουζουκιού σε ηλικία μόλις 11 ετών σε διάφορα κέντρα διασκέδασης σε πόλεις της Μακεδονίας όπως η Έδεσσα και η Βέροια και από σχετικά νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τη σύνθεση τραγουδιών.

Είχε γράψει στίχους και μουσική σε σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες όπως: Βασίλη Καρράς, Μαίρη Βάσσου, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Σταμάτης Γονίδης, Ζαφείρης Μελάς, Λευτέρης Πανταζής, Χαρά Βέρρα και Αντύπας.

Είχε παντρευτεί σε ηλικία 23 ετών και είχε αποκτήσει δύο γιους, το Χρήστο και τον Ραφαήλ.

Είχε κυκλοφορήσει συνολικά 23 Δίσκους. Είχε κάνει διάφορες περιοδείες σε Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και είχε τραγουδήσει σε χώρες όπως Γερμανία, Αυστραλία, Αμερική.

Ορισμένες από τις πιο γνωστές του επιτυχίες είναι τα: “Με ξεχνάς”, “Είσαι μια Θεά”, “Τι αμαρτίες έχω κάνει”, “Βρείτε μου κάποια που να ‘χει αισθήματα”, “Εδώ σε θέλω καρδιά μου”, “Πουλάω τρέλα”, “Πρώτο Θέμα” και “Τις αμαρτωλές τις σκέψεις”.

___________________________________________________________________________


💥Δημήτριος Τσαπαλίρας (Events Promotion For You Όλα τα άρθρα μου ΕΔΩ