30 Νοε 2023

⚡ Κατερίνα Λιόλιου: Μοναδικά βράδια στο «Ιφιγένεια Live Basement»


Η Κατερίνα Λιόλιου, μία από τις πλέον επιτυχημένες και πιο ολοκληρωμένες ερμηνεύτριες της γενιάς της, έρχεται στο «Ιφιγένεια Live Basement», στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και, από τις 2 Δεκεμβρίου κάνει τα βράδια συναρπαστικά κάθε Σάββατο και Κυριακή!

Έχοντας σημειώσει σημαντικές συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως ο Νίκος Βέρτης, ο Σάκης Ρουβάς κι ο Γιώργος Σαμπάνης και μετά από μία επιτυχημένη σεζόν έξι μηνών στο πλευρό του Πάνου Κιάμου, η Κατερίνα Λιόλιου κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα και αναλαμβάνει το «Ιφιγένεια Live Basement».

Η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική για την Κατερίνα Λιόλιου, καθώς κυκλοφόρησε, από την Panik Platinum, το πρώτο της ολοκληρωμένο album με τίτλο «1994», από το οποίο έχουν ήδη γνωρίσει μεγάλη επιτυχία τραγούδια όπως τα «Η Γυναίκα Της Ζωής Σου», «Τελικά Σου Έστειλα» και «Ο Άντρας Των Ονείρων Μου», τα οποία κατέκτησαν υψηλές θέσεις στις τάσεις του Youtube και στα Spotify streams, αλλά και έγιναν viral στο TikTok πριν καν κυκλοφορήσουν.

Επίσης, οι περιοδείες της και κάθε της live εμφάνιση γίνονται πόλος έλξης και sold out, ενώ «μάγεψε» στο Madwalk όπου με δημιουργία του Paris Valtadoros ερμήνευσε το «Show Μust Go On» και βρέθηκε στη σκηνή των Super Music Awards 2023 στην Κύπρο όπου και απέσπασε το πρώτο της βραβείο στην κατηγορία Super Dance Song με το «Η Δική Μου Η Τρέλα».

Από το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο (23:30) και Κυριακή (21:00), η Κατερίνα Λιόλιου υπόσχεται ξεχωριστές ερμηνείες και δυνατές μουσικές στιγμές, μέσα από ένα πρόγραμμα που θα συζητηθεί!

Μαζί της ο Γιάννης Αρβανιτίδης και ο Άρις Πετράκης.
Συμμετέχει ο Θάνος Λάμπρου.

INFO
Ιφιγένεια Live Basement – Βασιλέως Ηρακλείου 43, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310 231555