13 Οκτ 2023

🎶 Γιώργος Λιβάνης: βάζει μουσική στις Κυριακές κι ετοιμάζει νέο single


Ο Γιώργος Λιβάνης διανύει μία από τις πιο παραγωγικές περιόδους στα επαγγελματικά του, καθώς ετοιμάζει τις νέες live εμφανίσεις του, καθώς και τα επόμενα δισκογραφικά του βήματα.

Ο αγαπημένος λαϊκός ερμηνευτής, που όλο το καλοκαίρι έκανε μια άκρως επιτυχημένη περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο, ετοιμάζεται να βάλει τη μουσική του υπογραφή στις Κυριακές μας.

Από την Κυριακή 15 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή, ο Γιώργος Λιβάνης θα κάνει όλη την Αθήνα μια μεγάλη παρέα στο «Voodoo Club» (Πειραιώς 102, Γκάζι), εκτοξεύοντας τη διασκέδαση και τα συναισθήματα στα ύψη, μέσα από ένα μοναδικό πρόγραμμα με τις προσωπικές επιτυχίες του και τις δυνατές ερμηνείες του σε αγαπημένα τραγούδια.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Γιώργος Λιβάνης ετοιμάζει το νέο του τραγούδι, αλλά και το πρώτο του album, που θα κυκλοφορήσουν σύντομα από την Panik Platinum, μετά τις επιτυχίες «Κύκλος», «Ένας Αλήτης Είμαι» και «Σεντόνι», οι οποίες αγαπήθηκαν από το κοινό, ξεχώρισαν στο ραδιοφωνικό airplay και μετρούν εκατομμύρια YouTube views.