17 Οκτ 2023

Τηλεφωνική παρέμβαση Καρρά στο Fame Story: «Καλησπέρα και καλή βραδιά, είμαι εδώ» (vid)


Ο Βασίλης Καρράς παρενέβη τηλεφωνικά, βράδυ Παρασκευής (13/10), στο live του Fame Story.

Τον τελευταίο καιρό ο Βασίλης Καρράς αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία του που τον έχουν οδηγήσει στο να μπαινοβγαίνει αρκετά συχνά στο νοσοκομείο.

Μόλις χθες μάλιστα πήρε εξιτήριο μετά την πρόσφατη νοσηλεία του και ο ίδιος θέλησε να εμφανιστεί στην εκπομπή του Star, Fame Story προκειμένου να ευχαριστήσει όλους τους θαυμαστές του για την υποστήριξη που λαμβάνει.

Ο ίδιος στην τηλεφωνική του παρέμβαση ανέφερε:

«Καλησπέρα σε όλο το ακροατήριο. Καλησπέρα στους φίλους μου εκεί, στο πάνελ, παντού. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, Νικόλα για τη φιλοξενία, αυτή τη μικρούλα, αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλον τον ελληνικό λαό και όλο το σινάφι μου για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους. Τίποτα παραπάνω.

Τι αγάπη είναι αυτή, Θεέ μου! Τι αγάπη είναι αυτή, Θεέ μου! Τι ομορφιά Σας ευχαριστώ πάρα, πάρα πολύ. Ο Θεός να μας δίνει δύναμη, να είμαστε γεροί και να βλεπόμαστε»

Τότε το λόγο πήρε ο Αντώνης Ρέμος λέγοντας:

«Σας ευχαριστώ πάρα, πάρα πολύ. Ο Θεός να μας δίνει δύναμη, να είμαστε γεροί και να βλεπόμαστε»

Με τον Βασίλη Καρρά να απαντά:

«Πιτσιρίκο… Πιτσιρίκο… Είμαι εδώ».

Κλείνοντας, ο Βασίλης Καρράς είπε: «Σας ευχαριστώ πάρα, πάρα, πάρα, πάρα πολύ! Καλησπέρα και καλή βραδιά! Σας αγαπάω όλους παιδιά μου, όλους, όλους!».

Ο Νίκος Κοκλώνης ανέφερε ότι την επόμενη εβδομάδα θα παρουσιαστεί στην εκπομπή το νέο τραγούδι του Βασίλη Καρρά και κάλεσε τον αγαπημένο τραγουδιστή όποτε νιώσει έτοιμος να εμφανιστεί στην σκηνή.

Δείτε το σχετικό βίντεο: