3 Οκτ 2023

💥Ελένη Φουρέιρα: θριαμβευτική εμφάνιση στη Βαρκελώνη


 
«Σαρώνει» και στο εξωτερικό με το «Reborn Tour»

Μία «εκρηκτική» συναυλία χάρισε η Ελένη Φουρέιρα στη Βαρκελώνη, έναν από τους διεθνείς σταθμούς της περιοδείας «Reborn Tour», γνωρίζοντας την αποθέωση από χιλιάδες κόσμο.

Μέσα από ένα super εντυπωσιακό show, η Ελένη Φουρέιρα παρέσυρε τους πάντες με τις μεγάλες επιτυχίες της, ανατρεπτικά mashups με ξένα hits, την «καυτή» performance της και την αστείρευτη ενέργειά της.

Η Ισπανία είναι μία από τις χώρες του εξωτερικού όπου η Ελένη Φουρέιρα έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία μετά τη θρυλική της εμφάνιση στη Eurovision 2018. Μεταξύ άλλων, το «Fuego» έγινε πλατινένιο, βρέθηκε στην πρώτη θέση του επίσημου ραδιοφωνικού airplay της χώρας (APC chart), μπήκε στο top10 του ισπανικού Shazam και στο no1 στο chart του ραδιοφώνου Los40, ενώ αξιοσημείωτη επιτυχία στα τοπικά charts σημειώνουν κι άλλα τραγούδια της. Επίσης, η Ελένη εμφανίστηκε στα μοναδικά μουσικά βραβεία της χώρας (Los40 Music Awards), καθώς και σε καμπάνια του Netflix Espana

Το «Reborn Tour», μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών της Panik Live, με την ιδιαίτερη αισθητική της Ελένης Φουρέιρα, συνεχίζεται σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε Ελλάδα κι εξωτερικό.