24 Οκτ 2023

⚡ Κατερίνα Λιόλιου: Φιγουράρει σε billboard στην Times Square


Μιά σπουδαία κατάκτηση έβαλε στο ενεργητικό της η Κατερίνα Λιόλιου, καθώς μπήκε σε billboard στη φημισμένη Times Square της Νέας Υόρκης.

Η Κατερίνα Λιόλιου, μία από τις πλέον επιτυχημένες, εντυπωσιακές κι αγαπητές τραγουδίστριες της νεότερης γενιάς, έγινε, μέσω της δισκογραφικής της εταιρείας, της Panik Platinum, η ambassador Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify με θέμα την ισότητα των δύο φύλων και τη γυναικεία ενδυνάμωση. Στην καμπάνια συμμετέχουν 35 καλλιτέχνιδες από 50 χώρες και τραγούδια τους περιλαμβάνονται στην παγκόσμια playlist Equal Global στο Spotify.

Η Κατερίνα Λιόλιου είναι στο playlist με το πρόσφατο επιτυχημένο single «Πάω Στο Νησί», ένα «φρέσκο» και με έντονο αιγαιοπελαγίτικο «άρωμα» τραγούδι που αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό και ξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay, τα digital streams και το YouTube, όπου έχει ξεπεράσει τα 1,3 εκατομμύρια views. 

Παράλληλα, αυτή την περίοδο η Κατερίνα Λιόλιου μετρά αντίστροφα για την κυκλοφορία του νέου της album, που θα είναι διαθέσιμο σε λίγες ημέρες, ενώ συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο «Club 22» με τον Πάνο Κιάμο, καθώς και τα sold out live της σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε το video «Πάω Στο Νησί»

Βρείτε το «Πάω Στο Νησί» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/3XdciYh
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3NmqzP1
Deezer: https://bit.ly/3oXqWGf