1 Σεπ 2023

🎶 Νικηφόρος – Νίνο: Επιστρέφουν στο «Romeo Club»


Από Πέμπτη 31 Αυγούστου και κάθε Πέμπτη και Σάββατο

Ο Νικηφόρος επιστρέφει στο «Romeo Club» από την Πέμπτη 31 Αυγούστου με special guest τον Νίνο. Μαζί τους η Χριστίνα Μηλιού και ο Γιάννης Γρόσης.

Συμμετέχουν η Αφροδίτη Χατζημηνά και ο Μάριος Πασιαλής.

Ο Νικηφόρος, ένας από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της γενιάς του, με τις μεγαλύτερες ραδιοφωνικές επιτυχίες και τα εκατομμύρια views στο Youtube, επιστρέφει δριμύτερος στη σκηνή του «Romeo Club» και είναι έτοιμος να ανεβάσει στα ύψη την διασκέδαση με το ανανεωμένο πρόγραμμά που έχει ετοιμάσει για το κοινό του.

Ο Νίνο, ο μεγαλύτερος star της γενιάς του, με τις αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό του τόσο ως τραγουδιστής όσο και ως δημιουργός θα μας χαρίσει μοναδικές στιγμές on stage με το εκρηκτικό στυλ του.
Η εντυπωσιακή Χριστίνα Μηλιού, η οποία για άλλη μια φορά θα δώσει το δικό της μοναδικό στίγμα τόσο με τις φωνητικές της ικανότητες όσο και με την σκηνική της παρουσία και σίγουρα θα καθηλώσει το κοινό. 

Τη δική του ξεχωριστή υπογραφή στο πρόγραμμα θα δώσει ο ταλαντούχος και τάχιστα ανερχόμενος λαϊκός καλλιτέχνης Γιάννης Γρόσης που εντυπωσιάζει με τις ερμηνευτικές του ικανότητες.
Το σχήμα συμπληρώνει η πολλά υποσχόμενη Αφροδίτη Χατζημηνά που κλέβει τις εντυπώσεις τόσο με την ξεχωριστή χροιά όσο και με την μοναδική της σκηνική παρουσία.

Συμμετέχει ο ανερχόμενος Μάριος Πασιαλής

Κάθε Πέμπτη και Σάββατο η διασκέδαση «χτυπάει κόκκινο» στο «Romeo Club»!


INFO
«Romeo» (Ελληνικού 1 & Ζήτα),
Κάθε Πέμπτη και Σάββατο - από τις 20 Απριλίου
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2108945345
Instagram