6 Σεπ 2023

Μεγάλη συναυλία αγάπης στο Δελφινάριο διοργανώνει ο Δημήτρης Μεσούλας


Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Πειραιά και συγκεκριμένα στο Δελφινάριο για τη μεγάλη συναυλία αγάπης που θα δοθεί μετά από πρωτοβουλία του Δημήτρη Μεσούλα, επιτυχημένου επιχειρηματία στον χώρο της εστίασης και υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» του Γιάννη Μώραλη.

Οι Πειραιώτες και όσοι βρεθούν στο Δελφινάριο θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν με δωρεάν είσοδο μια μοναδική μουσική βραδιά. Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του καλού λαϊκού πενταγράμμου θα είναι εκεί ανάμεσά τους οι Χριστίνα Μαραγκόζη, Χάρης Κωστόπουλος, Στάθης Αγγελόπουλος, Πέτρος Ίμβριος, Μαριάννα Παπαμακαρίου, Χρήστος Πάζης, Δημήτρης Γιώτης, Κυριάκος Κύανος, Χάρης Βαρθακούρης, Νίκος Τζούμας, Σάκης Αρσενίου, Ευδοκία, Γιώργος Γιασεμής, Άκης Δείξιμος,Νίκος Δούρος, Ρία Ελληνίδου και ο κορυφαίος συνθέτης μεγαλων επιτυχιών Κυριάκος Παπαδόπουλος. 

Η συναυλία έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς θα βρίσκεται εκεί το Χαμόγελο του Παιδιού.

Όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για τον διοργανωτή, Δημήτρη Μεσούλα:

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά, στον Άγιο Δημήτριο. Αποφοίτησε απο το Τ.Ε.Λ. Δραπετσώνας το 1999 και αμέσως μετά υπηρέτησε την θητεία του στις ειδικές δυνάμεις. Εν συνεχεία εντάχθηκε στην παραγωγική διαδικασία, αξιοποιώντας την ειδικότητά του ως τεχνίτης, στην οικογενειακή επιχείρηση του πατέρα του. Παράλληλα επι σειρά ετών εργαζόταν στον χώρο της εστίασης, ο οποίος τελικά και τον κέρδισε. Επαγγελματικά πλέον δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης και της διασκέδασης του Πειραιά, έχοντας τρια ποιοτικά brands, το Aristotle, το Barique και το LaRed. «Ως επιχειρηματίας τυγχάνει να γνωρίζω τα ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες του Πειραιά και ως άνθρωπος της αγοράς συμβάλλω αποφασιστικά στην περαιτέρω ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στον Πειραιά. Παράλληλα όμως ενδιαφέρομαι και για τα κοινά της πόλης μου όντας ενεργός δημότης καθώς είμαι και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πειραιά (ΚΟΔΕΠ).

Είναι τιμή μου που είμαι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη και επιθυμώ να συνεισφέρω στο όραμα του Δημάρχου Πειραιά για μια καλύτερη πόλη! Υπόσχομαι να παλέψω με όλες τις δυνάμεις μου για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την πόλη που μεγάλωσα και ζω, ο Πειραιάς μας… μια πόλη μια ιστορία!», δηλώνει ο ίδιος.


Πηγή: sugarfreepress.gr