20 Σεπ 2023

Το δυνατό μήνυμα από την συναυλία αγάπης του Δημήτρη Μεσούλα !


 Με διαφορά τεράστια από την προηγούμενη. Η σημαντικότερη στιγμή της Ιστορίας του Δημήτρη Μεσούλα, ήταν η χθεσινή επί Δελφιναρίου εδάφους. Με την πολυσυζητημένη Συναυλία Αγάπης, με τους τόσους πολλούς τραγουδιστές. Πρώτη φορά μαζί όλοι αυτοί και να είναι και αγαπημένοι. Και είχε ιερό σκοπό. Να συγκεντρωθούν χρήματα, τόσο για το Χαμόγελο του Παιδιού, οσο και για τους πλημμυροπαθείς. Και το ταμείο 2000 ευρώ, δεν τα λες και λίγα.

Και την εγκυρότητα σε ένα τέτοιο παιχνίδι, την έδωσε ο Δήμαρχος του Πειραιά Γιάννης Μώραλης. Υπήρχε λόγος. Δεν γινόταν να λείψει. Στις δημοτικές εκλογές του Πειραιά, ο Μεσούλας, με την φανέλα της ομάδας του θα κατέβει.


Γιάννης Μωραλης, Δημήτρης Μεσουλας

Πιο ξεκάθαρα δεν γινόταν. Σχεδόν 800 άτομα, έδωσαν βροντερή παρουσία σε ένα Δελφινάριο, χωρητικότητας 1500 ατόμων. Και μάλιστα εν μέσω δύσκολων συγκυριών για τη χώρα, ναι δεν ήταν διόλου μικρό το κατόρθωμα. Ότι ήταν μεγάλο, ήταν πάρα πολύ μεγάλο.

Περίεργο; Όχι για μένα. Η μεγάλη ιστορία σημαίνει ένα πράμα. Μεγάλο και το κατόρθωμα που πρέπει να παρουσιάσεις.. Έτσι πάει.Και τους περίμενε και τους 800, στην πόρτα να τους χαιρετίσει. Τι, δηλαδή; Να καθίσει στην καρέκλα του ο Μεσούλας απλά να τους κοιτάζει;Και απ’ απευθείας να δώσουμε τις εικόνες, ας “μιλήσουν” αυτές :