7 Αυγ 2023

Ανδρομάχη – «Παραπονάκι Μου» Νέο Τραγούδι & Music Video


Η Ανδρομάχη μας χαρίζει ακόμα μία «μαγική» μουσική στιγμή, μέσα από το νέο της τραγούδι και music video, «Παραπονάκι Μου», που κυκλοφορεί από την Panik Records. 

Παρουσιάζοντας ένα τραγούδι διαφορετικού ύφους από τις επιτυχίες που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, η ταλαντούχα και γοητευτική τραγουδίστρια ερμηνεύει με την ιδιαίτερη χροιά της ένα χασάπικο. Τη μουσική και τους στίχους έγραψε ο Λευτέρης Κιντάτος. 


Το «Παραπονάκι Μου», που έχει γίνει viral στα social media πριν καν κυκλοφορήσει, συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερο music video, το οποίο «ξετυλίγει» μία ιστορία αγάπης με «άρωμα» από το παλιό κι αγαπημένο ελληνικό σινεμά και φόντο μερικές από τις πιο όμορφες γωνιές της Αθήνας. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Tasos Xiarcho.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο η Ανδρομάχη συνεχίζει να «μαγεύει» το κοινό με τις solo live εμφανίσεις της που γίνονται πάντα sold out, ενώ θα βρίσκεται και στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού, στη μεγάλη του περιοδεία «Elpida Tour by Coca-Cola», η οποία ξεκινά στις 23 Ιουνίου από την Λάρνακα και περιλαμβάνει σταθμούς σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε όλη την Ελλάδα.  
 
Βρείτε το «Παραπονάκι Μου» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://bit.ly/43VNPck
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3Np9ti2
Deezer: https://bit.ly/3Xj9hFy

Δείτε το music video: