12 Αυγ 2023

Ανδρομάχη – «Με Την Πρώτη Ματιά» Νέο Τραγούδι & Music Video


Η Ανδρομάχη μοιράζεται μαζί μας ακόμα μία μεγάλη επιτυχία του παρελθόντος που έκανε viral μέσω των social media και των live εμφανίσεών της, το «Με Την Πρώτη Ματιά» και μας ξεσηκώνει!

Το «Με Την Πρώτη Ματιά», γραμμένο από τον Κώστα Μπίγαλη που ήταν και ο πρώτος ερμηνευτής του, κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2000 κι έγινε ένα από τα hits της χρονιάς, παραμένοντας αγαπημένο μέχρι και σήμερα.

Η Ανδρομάχη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το «Με Την Πρώτη Ματιά» και μας κάνει να το αγαπήσουμε ξανά, μέσα από τη μοναδική φωνή της, σε μία «φρέσκια» επανεκτέλεση που επιμελήθηκε ο Μπάμπης Μαραγκός. 

Το single συνοδεύεται από ένα ανατρεπτικό, με μοντέρνα και vintage αισθητική videο, σε σκηνοθεσία από τους Steven Airth και Spiro Kapsili και art direction από τον Taso Xiarcho και… «με την πρώτη ματιά… αποκάλυψη»!

Αυτή την περίοδο, η Ανδρομάχη, που πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε από την Panik Records και το νέο τραγούδι «Παραπονάκι Μου», συνεχίζει να «μαγεύει» το κοινό με τις solo live εμφανίσεις της, ενώ βρίσκεται και στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού, στη μεγάλη του περιοδεία «Elpida Tour by Coca-Cola», σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε όλη την Ελλάδα.  
 
Βρείτε το «Με Την Πρώτη Ματιά» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/3NxlFgD
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3NwVKG1
Deezer: https://bit.ly/3NnIJOQ

Δείτε το music video: