5 Ιουλ 2023

Μαντώ – «Σύννεφό Μου» Νέο single από το album «Βραδινές Διαδρομές»


Η Μαντώ μοιράζεται μαζί μας το «Σύννεφό Μου», άλλο ένα μοναδικό τραγούδι από το πρόσφατο album «Βραδινές Διαδρομές», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Με την εξαιρετική κι αγαπημένη σε όλους φωνή της, η Μαντώ ερμηνεύει ένα δυναμικό, «ταξιδιάρικο» και γεμάτο συναίσθημα τραγούδι για τη λαχτάρα του καθενός μας να ζήσει έναν δυνατό έρωτα.  Η ίδια η Μαντώ υπογράφει τη μουσική και τους στίχους.
 
Το «Σύννεφό Μου», που συνοδεύεται από lyric video, είναι το επόμενο single από το album «Βραδινές Διαδρομές» της Μαντώς, μετά τα «Χριστούγεννα Χωρίς Εσένα», «Σκιές Και Χρώματα», «Ρούχο Μιας Βραδιάς» και τα ντουέτα «Τα Καλύτερα Θα ‘Ρθούνε» με τον Θοδωρή Φέρρη, «Του Ονείρου Πειρατές» με τον ΝΙΝΟ Ξυπολιτά και «Δεν Θα Ξαναγαπήσω» με την Τάνια Μπρεάζου. Το album «Βραδινές Διαδρομές», που κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα καθώς και σε μορφή CD στα καταστήματα πώλησης δίσκων και το e-store της Panik, περιλαμβάνει 12 τραγούδια με κοινή θεματική τον ανεκπλήρωτο έρωτα και γοήτευσε αμέσως τους ακροατές, αποσπώντας θετικές κριτικές και σχόλια.

Δείτε το lyric video: